Premiér Fiala zahájil volební kampaň v Kyjevě. Volby rozhodnou Ukrajinci a korespondenční voliči. Neuvěřitelný bizár za peníze daňových poplatníků

Sdílet

Neuvěřitelný příspěvek zveřejnila ODS na svém fb profilu. Jedná se o fotku premiéra Fialy na Plakátech v Kyjevě, kde mu údajně Ukrajinci děkují za podporu. Bohužel to není nepovedený žert, ale skutečnost!

Soudný člověk si musí položit několik otázek.

1. Proč to Fiala dělá? Je to člověk odtržený od reality poslouchající příkazy svých pánů a soukmenovců, ale i tak to přestává rozum brát. Takhle se vysmívat masám ožebračovaných Čechů?! Co tím sleduje? Je to jenom arogantní vysmívání se podvedeným voličům?

2. Je to příprava na příští volby, které už nyní rozhodli ukrajinští a korespondenční voliči? Je patrné, že na české voliče pětikoalice cílit neplánuje….. a Ukrajinci mají u nás doma prý zůstat navždy…a korespondenčních voličů jsou plné hřbitovy.

3. Kdo to zaplatil? Agentura, které ty reklamní plochy patří, je majetkem jistého ukrajinsko-židovského podnikatele a ten je zdarma určitě neposkytl. Ukrajina žádné peníze nemá a žije pouze ze zahraniční pomoci. takže to zaplatil český daňový poplatník. Na penze peníze Ukrajinec Fiala nemá, na svou perverzní sebeprezentaci ano!

Je to další z případů, jak se současná politická „elita“ naprosto oddělila od své země a národa, který jí živí. Co s nimi? Bude stačit je postavit před národní soud?


Sdílet

4 Replies to “Premiér Fiala zahájil volební kampaň v Kyjevě. Volby rozhodnou Ukrajinci a korespondenční voliči. Neuvěřitelný bizár za peníze daňových poplatníků

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Fialová klika posiluje neonacismus na ukrajině. Zavrhuje tak i dějiny a kulturu české republiky. Volá po válce,chce válku.Boží lásku,mír a tvořivost fanaticky odmítá. To,co provádí je úchylácké zlo,satanismus.Fialová pětikoalice tak směruje občany české republiky ku zkáze, národní apokalypse.

  2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Já jsem ještě nenarazil na jediného člověka, který by tu řekl, volil jsem Pětikolku, asi jsem neuděl dobře, a to je na tom to devastující, že si část národa není ochotna připustit svoji chybu a nebo spíše mají perverzní radost z toho, že mohou páchat zlo.

  3. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    „Přijde čas kdy národy, které jim poskytli útočiště, budou postaveny před otázku, zda věci ponechat tak, jak jsou, či je vyhostit. Tato otázka pro ně bude otázkou života a smrti.“
    Ferenc Liszt

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *