O vedlejších účincích korona vakcín a jejich neúčinnosti už se mluví zcela otevřeně, ale Fialova vláda dál valí očkovací kampaň. Jde jí o likvidaci důchodců, nebo zisky zahraniční očkovací mafie?

Sdílet

O vedlejších účincích experimentálních korona vakcín se již mluví nejenom v odborných kruzích zcela otevřeně. Podivná úmrtí, vážné vedlejší účinky, to vše s konstatováním, že většina vážně nemocných a zemřelých jsou plně očkované osoby. Soudný člověk by asi šlápnul na brzdu a očkování pozastavil.

Ne tak Fialova vláda s ministrem zdravotnictví Válkem. Ti jedou dál tu svojí očkovací kampaň. zapojit se musely velké státní nemocnice jako ta naše FNKV v Praze. U hlavního vstupu každý návštěvník spatří velkou reklamu s komediantským propagátorem očkování P. Čtvrtníčkem. „Dejte se očkovat pro klid duše“! Vláda má v zásobě miliony vakcín, které už nikdo nechce a odmítnout si je od výrobce jako neúčinné netroufne.

Proč to Fialova vláda dělá? Přece ví o tom, že vakcíny před onemocněním nechrání a jejich efekt je jednoznačně negativní. Jde jí o likvidaci našich seniorů? Oni jsou nejčastější obětí nátlaku očkovací lobby a mnozí se nedokážou bránit. Po 5.-6. očkovací dávce už řada z nich nebude důchodové valorizace potřebovat.

Nebo jen poslušně slouží zahraniční očkovací mafii, která experimentální vakcíny proti koronaviru vyrábí? Jsou pro ministra Válka a předsedu vlády Fialu zisky Pfizeru a Moderny důležitější než životy našich lidí?

zdravotnice

Vláda P. Fialy (stejně jako ta A. Babiše) dělá dojem dealera výrobce korona vakcín Pfizer, jejíž generální ředitel na prodeji nevyzkoušených vakcín pohádkově zbohatl, stejně jako majitelé firmy

Sdílet

2 Replies to “O vedlejších účincích korona vakcín a jejich neúčinnosti už se mluví zcela otevřeně, ale Fialova vláda dál valí očkovací kampaň. Jde jí o likvidaci důchodců, nebo zisky zahraniční očkovací mafie?

  1. Spíš to bude ta možnost 2, že soudruzi mají z těch vakcín procenta, tedy se nechtějí tak skvělého kšeftu vzdát. A následky budou pak jako ta možnost 1.

  2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Jsou to obyčejní ocasové, celá vláda budou pořád jenom kejvat kejvat a škodit lidem .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *