Baronka Rothschildová odsoudila hnutí „me too“, Prý dělá z chlapů „měkoty“ a ženy připravuje o šarm. Má pravdu! Proč ho tedy media vlastněná její rodinou podporovala?!

Sdílet

Baronka Nadine de Rothschildová (90) vdova po zesnulém finančníkovi Edmondu de Rothschildovi odsoudila v rozhovoru pro francouzský Le Parisien hnutí „metoo“. Podle ní dělá z mužů „mekoty“ a ženy připravuje o šarm.

Má plnou pravdu! Jen se ptám, proč světová media vlastněná její rodinou tohle „metoo“ agendu podporovala?! Stejně jako další rozvratnou globalistickou agendu „blacklivesmatter“, LGBT++P, ekofanatismus, masovou imigraci atd..

Jednalo se snad o zkrat staré dámy, která tuší konec a odmítá se nadále mlčet o temné agendě provozovaná globální finanční oligarchií, kde rodina Rothschildů hraje prim? Nebo jí dostihl její původ? Nadine R. totiž pochází z neúplné rodiny, otce nikdy nepoznala a od 14. let pracovala 3 roky v továrně na výrobu aut Renault, aby měla na živobytí. pak se stala herečkou a modelkou. V roce 1962 se přivdala do rodiny Rothschildů a formálně konvertovala k judaismu. Původem byla pokřtěná katolička a nebyla židovského původu.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *