České důchody? Když se řekne A, mělo by se říct i B

Sdílet

Poradce prezidenta Pavla říká, že budoucí důchodce dostane almužnu, že se máme zabezpečit sami. Jako dobře, ale jak na to? Při dvouciferné inflaci není možné na důchod vytvářet úspory. Samotná dolar jako naše krycí měna ztratil ze své hodnoty od založení centrální banky USA 99 %. Když se nechají takto okrást Američani, u kterých byla vždy ochrana soukromého majetku na prvním místě , jak to může dopadnout ve vazalských státech USA? Nabídne stát možnost, aby si lidé mohli spořit v rublech? Rubl se vrátil ke zlatému standardu, tím odolává inflaci.

A nebudou chtít lidé skládat účty? Když si započteme technický růst, populační úbytek (když stát nepodporuje rodiny s dětmi vytváří tím prostor pro ekonomický růst, jde o formu zadlužení), ztrátu státního majetku na jedné straně, na druhé straně státní dluh a neuvěřitelné zbohatnutí jednotlivců, něco tu nehraje. Bez hypotézy krádeže to lze těžko vysvětlit.

A kde jsou národnostní menšiny? Politici už od devadesátých kriminalizovali opozici, která chtěla podporu majority. Prý šlo o rasismus. Dobře, udělali si to podle svého. Proč teď nečerpají z daní menšin? Kde jsou odpovědné osoby?

Tak by se nechalo dlouho pokračovat. Nicméně, ve státě, kde se legitimizuje politický establishment příslibem ekonomické prosperity, není možné důchody snižovat. Je třeba vytahat za uši liberálně demokratické zloděje. Je třeba nastavit základní sociální kritéria v souladu se standardy, které platily před rokem 89. Není možné hospodařit o mnoho hůř než za normalizace.

V.S.


Sdílet

One Reply to “České důchody? Když se řekne A, mělo by se říct i B”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Velice dopodrobna vysvětleno neskutečné hospodaření,lépe řečeno finanční zhovadilost,která nemá obdoby.Ostatně 99% úpadek dolaru to skvěle ukazuje,jen ovčani to nějak nemohou pochopit…..něco je pořádně špatně v té liberální demokratuře,přitom ti magoři tvrdí,že jde o tzv demokracii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *