Ikea začne prodávat „masové“ kuličky z brouků. Nevěříte? V Austrálii je IKEA už propaguje

Sdílet

Nábytkářský řetězec IKEA provozuje všude po světě i samoobslužné bufety, které jsou součástí jejich obchodů. Jednou ze stálic Ikea menu jsou i masové kuličky, ty byly později nahrazeny kuličkami bez masa (prý kvůli ochraně přírody). Vedení Ikea to ale nestačilo a tak přichází další „inovace“. Tou budou masové kuličky z brouků. Nevěříte?! Tady v Austrálii to již propagují.

To bude jistě náhoda, že globální elity propagují jedení brouků a Ikea se přidala. EU brouky už dokonce schválila jakou zdraví „nezávadnou“ potravinu. Globální media se mohou přetrhnout ve vychvalování hmyzu jako ekologicky odpovědné potraviny.

Dokonce už i v ČR se propagace pojídaní hmyzu rozjela a je jen otázkou, kdy to začne propagovat vláda „Ukrajince“ Fialy. Co bude příště? Pojídaní lidského masa ze zemřelých? Pokusné balonky již byly vypuštěny.

Globálním elitám z řad finanční oligarchie nejde o záchranu planety, jim jde o dehumanizaci lidských bytostí, které nepatří k jejich kmeni samozvaných „vyvolenců“. Pokud tohle lidé nepochopí, tak je čeká fyzická likvidaci a zničení.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *