Ministr vnitra Rakušan označuje video prokazující řízený útok policie na protivládní demonstranty za „dezinformaci“. Přechází liberální lžidokracie do aktivní fáze represe proti názorovým oponentům? Případné zatčení D. Trumpa dá jasný signál

Sdílet

Ministr vnitra V. Rakušan (STAN) označil video, které prokazuje řízený útok policie na demonstranty, za „dezinformační“. Každý se sám může přesvědčit, co se tam stalo. Policisté zaútočili proti poklidně postávajícím demonstrantům na příkaz vyššího policejního důstojníka. Ten byl nepochybně instruován svými nadřízenými a veřejně se spekuluje, že rozkaz k útoku proti demonstrantům vydal přímo ministr Rakušan. Cílem bylo vytvořit PR, že se demonstranti pokusili zaútočit na policisty a veřejnou budovu. Bohužel (pro ministra Rakušana) má dnes každý mobil kameru a tak každý může vidět, že se jedná o lež. Rakušan ale přesto veřejně tvrdí, že se jedná o „dezinformaci“.

Co to znamená? Potřebuje snad navštívit očního lékaře kvůli zraku, nebo psychiatra, protože trpí bludy? Nebo se jako patologický lhář snaží prolhat do zapomnění?! Ne, nic takového. V. Rakušan je pouze loutka liberálně lžidokratického režimu, která plní cizí rozkazy. Jím řízená akce sice dopadla trapnou ostudou, ale zatím zjevně nedostal rozkaz, aby celou trapárnu zametl za pomoci medií pod koberec, Asi mají na Tržišti na Praze 1 moc práce a nestihli ho ještě instruovat.

Nebo budeme vnímat celou situaci v mezinárodním kontextu. Tady v USA se otevřeně hovoří, že má dojít k zatčení bývalého prezidenta D. Trumpa, čehož se on sám obává. Pak by to znamenalo, že koloniální centrum přechází do další fáze liberální lžidokracie. Tou další fází je otevřená represe a likvidace názorových oponentů. To by se pak pochopitelně přelilo i do kolonií typu Česko, Slovensko atd. Pak už by si nikdo Rakušana kritizovat netroufl. Byl by okamžitě zatčen jako „dezolát, proruský šváb, antivakcinér, nebo dezinformátor“ a zmizel navždy ve vězení.

Na výše uvedené otázky brzy obdržíme odpověď. My všichni jak tady v Americe, tak u vás v Česku a na Slovensku by jsme se na to měli začít připravovat. Tady v Americe to znamená, nenechat se totalitním režimem zatknout. Bránit se naštěstí máme čím! Tak mě napadá, znamená to u vás v ČR něco jiného? Podle mě ne, takže se nenechte zatknout!

Rakušan řeční na ukrajinské demonstraci. Fotka převzata z profilu V. Rakušana

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *