Výrobce korona vakcín Pfizer uměle mění viry, aby mohl prodávat vakcíny proti novým chorobám. Šokující video ze skryté kamery v článku

Sdílet

Investigativní novináři z projektu Veritas (Projektu Pravda) pozvali na falešné rande současného vedoucího vývoje (Director of R+D) z Pfizeru a natočili ho na kameru (ke shlédnutí zde)
Ten minulý dal výpověď, když společnost uvedla prý zcela spolehlivý a funkční produkt na trh…

Jordon z R+D Pxizeru zřejmě chtěl na svůj protějšek (novinář, který předstíral, že je teplouš) udělat dojem a tak v rozhovoru došlo mj. i na vývoj xvirů a ziskovost podnikání. Podle jeho výpovědi firma vyvíjí mutace virů, aby na ně mohla vyvíjet a draze prodávat vakcíny! Prý to bude zlatý důl (cash cow).

Že šlo o schůzku mezi mužem a mužem? Asi není tajemství, že v managementu výše uvedené firmy pracuje plno teploušů. Proto si nenechte ujít konec reportáže, kdy manažerovi Pfizer „potenciální milenec“ řekne pravdu, následuje hysterická scéna tak typická pro homosexuály.

Televize Fox News jako jediná v Americe odvysílala reportáž na výše uvedené téma a následně nastalo pozdvižení. Oficiální media placená Pfizerem formou reklamy začala „vysvětlovat“ veřejnosti, že se vlastně nic nestalo a Pfizer jsou ti hodní, co myslí na zdraví lidstva.

Generální ředitel Pfizeru A Bourla si dál může spokojeně zapalovat chanuku, peníze vydělané na experimentálních vakcínách pomohli jemu i firmě pohádkově zbohatnout
Experimentální kovid Vakcíny od firmy Pfizer způsobují krevní sraženiny, firma proto přišla s nabídkou na jejich léčbu….

M.K.L.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *