Mezi Brity se začíná šířit podvýživa. Díky vysoké inflaci a růstu cen nemají mnozí na jídlo a na topení

Sdílet

Do Velké Británie dorazila desítky let nemyslitelná chudoba. Podle mnoha praktických lékařů se mezi populací stále častěji objevují příznaky podvýživy. Lidé podle nich nemají na normální jídlo a tak si kupují to nejlevnější a nejhorší, co si ještě mohou dovolit. Někdy dokonce nejí vůbec, protože mají volby jídlo nebo topení. Podle lékařů to bude mít velmi závažné důsledky pro zdraví populace a především pak dětí. Chudoba už zachvátila i profese jako zdravotní sestry, učitele a další obory, kde bylo nemyslitelné aby si člověk dříve nevydělal na základní živobytí.

Britskou vládu to ale nezajímá, Britské elity tradičně maximálně pohrdají obyčejnými lidmi. Historie Britského impéria je toho dokladem, uměle vyvolané hladomory (Bangladéš, Indie, J. Afrika), Likvidace celých skupin původního obyvatelstva (Amerika, Austrálie), sociální experimenty, drancování bohatství kolonií a bezměrné utrpení. Nic se na tom bohužel nezměnilo. Je zajímá pouze válka proti Rusku. Na tu peníze mají vždy, pro chudé a hladové Brity nikoliv.

Brzy bude muset zařadit chystaný cenzorský úřad M. Klímy i oficiální západní media. Takhle českým čtenářům kazit obrázek o vyspělém západu, kam prý chceme patřit. Bohužel do podobné chudoby se začíná propad stále víc Čechů a Slováků a ani nad nimi se místní protektorátní elity nijak nedojímají.

Už několik let probíhají v ČR sbírky jídla pro chudé, Pro ně místní politické „elity“ peníze nemají, Pro imigranty. LGBT, klima šílenství a na války jich mají vždy dost

Sdílet

One Reply to “Mezi Brity se začíná šířit podvýživa. Díky vysoké inflaci a růstu cen nemají mnozí na jídlo a na topení”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Holt už nemohou po světě krást a rabovat, tak jsou na huntě, s tím museli počítat, že tvůrci veškerého zla jednou narazí do zdi.
    Nakonec mají co chtěli já je litovat nebudu, neb každý sám osudu svého strůjcem jest.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *