Německá Antifa vyrazila do Budapešti mlátit náhodné kolemjdoucí. Výsledem několik osob v nemocnici s těžkým zraněním, 2 polští turisté, několik Maďarů a jeden Němec. Brzy i u nás? Prezidentské volby jako ochutnávka teroru „demokratů z občanské společnosti“?

Sdílet

S nastupující totalitou neomarxistické levice (levicové tyranie zvané lžidokracie) roste i chuť bojůvek Antifa terorizovat lidi s jiným názorem a veřejnost obecně. V Západní Evropě se tak děje za tiché podpory části represivních složek a útočníkům se nic nestane a tak si Antifáci myslí, že si to mohou dovolit podobné chování i jinde.

Asi 15 členná skupina německých ANtifáků doplněná a 2 Italy a jednu místní Maďarku (průvodkyni) vyrazila do Budapešti, kde se rozhodla bít na ulici „nácky“. To byli v jejich podání všichni, kdo měli vyšší kožené boty a „vypadali jako nácci“. V Budapešti v této době totiž probíhají historická setkání, kde si určité společenské kruhy připomínají spolupráci nacistického Německa a Maďarska za 2. světové války a jejich boj proti Rudé Armádě při osvobozování Maďarska. Na místě došlo ke konfliktů mezi údajnými antifašisty a účastníky vzpomínkových setkání „starých nacistických časů“. Ty dokázala zvládnout místní policie.

Antifáci proto vyrazili do města a zřejmě pod dojmem medií měli pocit, že na tuhle neslavnou minulost vzpomíná v zemi každý včetně turistů.

Útoky na náhodně vybrané oběti se odehrály podle stejného scénáře. Vyhlédnutá oběť byla napadena zezadu velkou přesilou, sražena na zem a surově zbita často za použití tyčí (video zde).

Výsledkem je několik těžce zraněných obětí v nemocnici. Mezi nimi 3 polští turisté při náhodné návštěvě města, několik náhodně kolemjdoucích Maďarů a jeden Němec. Policii se podařilo většinu útočníků zadržet a budou souzeni před maďarskými soudy. Tam jim hrozí přísné tresty, protože podobné jednání není v Maďarsku vládou tolerováno, V zemi se důsledně dodržuje svoboda slova a dokonce i svoboda shromažďování. Šokující je, že se mezi útočníky nachází několik mladých dívek.

Lze očekávat diplomatickou iniciativu ze strany současné německé vlády za propuštění útočníků, protože ta potřebuje podobné násilníky doma na boj s „extremisty„, rozuměj vlastenci, kteří odmítají tyranii a přerod v muslimský chalífát.

Nejsmutnější je, že podobné jednání začínáme vidět i u nás doma. Stačí si vzpomenout na násilné “ rozbíjení“ předvolebních meetingu A. Babiše ze strany „demokratů z řad občanské společnosti“ za tichého přihlížení policie ovládané liberálně demokratickou lži-dokracií „Ukrajince“ P. Fialy. Vše za pochvalného mručení „občanských aktivistů“ a mediálního mainstreamu. K tomu běžně tolerované výhrůžky a nadávky všem, kdo mají jiný názor na věci veřejné. Od podobného režimem tolerovaného jendání je už jen malý krůček k pouličnímu násilí pro „dezolátům a ruským švábům“. To jsme s tou liberální demokracií dopadli?

Co dělat? V první řadě je potřeba se násilníkům rozhodně bránit fyzicky, Prostě bít je hlava nehlava vším, co máte po ruce s cílem způsobit útočníkem co největší škodu a odradit je od útoku. Jsou to ve své podstatě zbabělci a rozhodná obrana je odradí od útoku. Dále je potřeba myslet na nějakou zbraň, kterou je nutné mít vždy po ruce na obranu (střelná zbraň, teleskopický obušek, nůž, sprej atd.). Zpozornět, kdykoliv zaznamenáte skupinku podivných individuí (antifáci nosí většinou černé oblečení a mají často podivné účesy a oděv) a raději rovnou očekávat útok. Na policii a pomoc kolemjdoucích nespoléhejte. Na ulici je to každý sám za sebe a je vždy lepší velmi vážně zraněný útočník, než oběť v nemocnici.

Lži-dokratická totalita je instalována s velkou rychlostí a pouliční násilí ze strany režimu (prostřednictvím mladých „aktivistů“) je jen otázkou času. Musíme se jim bránit se vší rozhodností!

Oběť útoku skupiny Antifa v Budapešti


Sdílet

3 Replies to “Německá Antifa vyrazila do Budapešti mlátit náhodné kolemjdoucí. Výsledem několik osob v nemocnici s těžkým zraněním, 2 polští turisté, několik Maďarů a jeden Němec. Brzy i u nás? Prezidentské volby jako ochutnávka teroru „demokratů z občanské společnosti“?

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Nelze se ničemu divit. Němci mají v povaze za nestabilních politických časů vytvářet bojovné skupiny SA manů a s klackama zmlátit každýho, kdo se jim nelíbí. Včera to byl žid, dnes je to libetarián, zítra to bude mladá žena, která si dovolila mít dítě, zanechávaje tak velkou uhlíkovou stopu a začišťovat tím planetu, nebo děda, který nemá na elektroauto.

  2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Svojho času k nám do horného uhorska chodili provokovať maďarskí revanšisti. Napochodovali v historických uniformách, na námestí urobili exhibíciu, zopár veľkomaďarských prejavov, vlajky veľkého maďarska a pod. Dzurinda nevidel, nepočul lebo mal v koalícii maďarov. Prišiel Fico a keď zase napochodovali na slovensko, prišla polícia a všetkých ich zbalila za propagáciu fašizmu a pod. Vyhostili ich s tým že keď sa vrátia pôjdu do basy. Už sa nikdy nevrátili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *