Příprava na válku s Ruskem na českých školách. Žákyně Kačka vyrábí svíčky do zákopů pro ukrajinské vojáky. Kdy začne vyrábět svíčky pro české vojáky na Ukrajině?

Sdílet

Žákyně 9. třídy Kačka chápe už od mladého věku, že doba přeje aktivistům se správným názorem. Proto se aktivně zapojila do kampaně na výrobu svíček pro ukrajinské vojáky v zákopech a stala se z ní „uvědomělá celebrita“ její základní školy a okolí. Dokonce se její aktivita dostala prostřednictvím mailu vedení školy všem rodičům, které mají na této škole své děti (redakci do USA ho zaslal čtenář, který má dítě na 2. stupni této školy).

Podle všeho se o součást širší kampaně (zřejmě podporované vládou „Ukrajince“ Fialy a jeho zahraničními kurátory), která má podporovat válečné nadšení mezi mládež. Cílem je podpořit plánované oznámení mobilizace a odvody mladých českých mužů do války s Ruskem. Oficiální zapojení jednotek NATO, které zatím bojují na Ukrajině jako „dobrovolníci“, se každým dnem blíží. Dodávky těžké vojenské techniky (tanky, raketové systémy atd.) nelze realizovat bez speciálně vycvičeného personálu. Jen výcvik tankové posádky pro tanky Leopard, Abrams, Challengger atd. trvá nejméně rok a ukrajinští záložáci (násilím odvedeni na frontu jako třeba tady) ho určitě obsluhovat nemohou a nebudou.

Liberálně demokratický režim si uvědomuje, že většina české veřejnosti přímé zapojení do války s Ruskem odmítá. Oblbnout oficiální propagandou se nechá pouze městská mládež a režim se obává lidových protestů a odporu. Běžný český chlap do války s Ruskem nechce a syna tam nechce poslat ani běžná česká máma. Proto je potřeba vybičovat pro válečnou hysterii, která umožní nejenom vyhlásit mobilizaci, ale i tvrdě zasáhnout proti jejím odpůrcům.

Pro Západ je pochopitelně jednodušší poslat na Ukrajinu umírat nejprve z jejich pohledu podřadné „Evropany“ z Východní Evropy (Poláci, Slováci, Češi). Ve válce totiž nestačí pouze specializovaná technika, je třeba i pěchota, která fyzicky obsadí získané území a tady už Ukrajinci došli. Část je mrtvá, zbytek utekl ze země a skrývá se před násilnými odvody do ukrajinské armády.

Koloniální postavení Česka bylo již zcela formalizováno a není tedy v cestě žádná oficiální instituce, která by vyslání českých branců na Ukrajinu blokovala (a nebránil by mu ani A. Babiš). Proto je na místě otázka, kdy začne snaživá žákyně Kačka a jí podobní vyrábět svíčky do zákopů pro české chlapce a muže? Už se neptáme, zda, ale kdy?

Naše rada rodičům, dávejte si pozor, co se na školách vašich dětí děje. Ať jednou nejste nemile překvapeni. Protektorátní militaristický režim už cílí i na děti.

Novodobá pionýrka Kačka ví, jak si zajistit dobrou budoucnost
Na českých a moravských školách burcující aktivisté děti a mládež do válečného nadšení


Sdílet

6 Replies to “Příprava na válku s Ruskem na českých školách. Žákyně Kačka vyrábí svíčky do zákopů pro ukrajinské vojáky. Kdy začne vyrábět svíčky pro české vojáky na Ukrajině?

  1. Na místě by bylo, učitelský sbor, na této škole, pokud opravdu taková existuje, vymést jako smetí. Taková prasárna nemá na školách co dělat. Jak to, že rodiče neprotestují, neřvou a nechají si kurvit děti?

  2. Výroba svíček není žádné zapojení do války a Fialova vláda s tím nemá žádnou souvislost. Ti vojáci brání svou vlast a svoje domovy. Pomáhat jim je správné, protože každý slušný člověk pomáhá napadenému. Ty svíčky se vyrábí z plechovek, které by jinak skončily v kontejneru. Akorát tupec může kritizovat tuto humanitární pomoc bojujícím vlastencům. Přeji autorovi tohoto článku, který utekl do USA a teď vykládá lidem v ČR o českém vlastenectví a Fialově vládě, aby se k němu nikdy nikdo nechoval tak zhovadile, jako se on chová k lidem, kteří brání svoje domovy před komunistickými agresory.

    1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
      Zajímavé, vyráběl někdo zákopové svíčky arménským obráncům po napadení jejich země Ázerbájdžánem? Co nějaká pomoc Palestincům, které ISraelci vyhnali z 90% území, které jim má náležet? Co Jemen, pyčo, nic? Ale jo Heil Bandera, Heil Šuchevič, sláva bojovníkům UPA.
      S pozdravem R.T. E. H.

    2. To jako Ukrajinci umírají za velkou Chazárii jako za svojí vlast?! Doporučuji autorovi tohohle příspěvku, aby narukoval a šel válčit za Chazary (kteří přijali judaismus v tzv. chazarské disputaci), může si tam na to svítit svíčkou z konzervy od české školačky. Jako Čech nevidím důvod, abych ji šel pomáhat v tomhle díle!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *