Etnickým Maďarům se bojovat a umírat za židovské zájmy na Ukrajině nechce. Odvodové komise pořádají hony na muže a chlapce. Maďarská státní televize přinesla záběry z Ukrajiny, které v ČT neuvidíte

Sdílet

V oblasti Zakarpatí na západě Ukrajiny žije převážně maďarská menšina a jelikož se situace na frontě v boji s Ruskem nevyvíjí pro vládce v Kyjevě (Londýně, Washingtonu) zrovna příznivě, tak bylo rozhodnuto o násilné mobilizace všech dostupných lidských rezerv i řad menšin. Oni se totiž Maďaři stejně jako Ukrajinci do války s Ruskem zrovna nehrnou. Mnozí chápou, že o Ukrajince a Ukrajinu vůbec nejde a je to boj za zájmy židovského vedení země, židovských oligarchů a globální finanční oligarchie jako takové. Proto musí nastoupit hrubá síla. Odvodové komise loví po městech chlapy a chlapce (od věku 16 let) a násilím je odvádějí na frontu, kde jsou bez výcviku nasazováni na nejtěžších úsecích fronty. Ztráty jsou podle místních obyvatel obrovské a rodiny odvedenců o svých mužích již většinou nikdy neslyšeli. Rekruti maďarského původu jsou většinou odváděni ke 128. horské divizi, která je nasazena na Donbase a má obrovské ztráty, protože čelí neustálému ruskému dělostřeleckému bombardování. Většina jejich nováčků nemá žádný relevantní vojenský výcvik a jejich bojová hodnota existuje pouze ve fantazii ukrajinského válečného zpravodajství a vedení propagandistických oddělení ukrajinské vlády. V nacionalistických kruzích v Maďarsku se dokonce spekuluje o tom, že cílem odvodů je fyzická likvidace maďarské menšiny na území Ukrajiny. Zakarpatí bylo dříve součástí Uherska a následně ČSR a Maďarska a připadlo definitivně k SSSR po 2. světové válce.

Maďarská státní televize MTVA o tom přinesla velmi detailní reportáž (ke shlédnutí v článku zde). Reportáž vyvolala pobouření mezi maďarskými vlasteneckými politiky a aktivisty, protože všichni na Ukrajině žijící Maďaři mají i maďarské občanství. Situace je o to pikantnější, že etnickým Maďarům mužům nebylo dovoleno opustit zemi. Na rozdíl od na Ukrajině žijících Židů, kteří jako jediná menšina mohli bez problémů ze země odcestovat a podle potřeby se tam i vracet, byť na jiné pasy. Ono se válce za místní režim vyhýbá i mnoho mladých Ukrajinců, jen v ČR se podle oficiálních údajů skrývá zhruba 80 tisíc Ukrajinců, na které se vztahuje odvodová povinnost a z hlediska ukrajinského práva jsou vlastně dezertéři. Ani jim se za potomky Chazarů a velkou Chazárii umírat nechce. Není se jim, co divit.

Laszlo Maurer a Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

One Reply to “Etnickým Maďarům se bojovat a umírat za židovské zájmy na Ukrajině nechce. Odvodové komise pořádají hony na muže a chlapce. Maďarská státní televize přinesla záběry z Ukrajiny, které v ČT neuvidíte”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *