Jak se lže o počtech HIV pozitivních osob a Ukrajinci „mimo statistiku“. Lež jako trvalá konstanta v liberální demokracii? Proč je potřeba zavést cenzuru?

Sdílet

V mediích byla zveřejněna oficiální statistika počtu nově registrovaných pacientů nakažených virem HIV. V loňském roce to prý bylo 292 nových případů, většina z nich 166 tvoří cizinci a z nich prý bylo 100 Ukrajinců. Jenže když se podíváte do statistiky SZU (Státní zdravotní ústav), tak zjistíte, že vedle toho existuje ještě jedna statistika a to jsou Ukrajinci „uprchlíci“. Těch s hiv pozitivním záznamem přišlo do ČR 578. z toho 380 žen a 198 mužů a 20 dětí mladší věku 15 let.

Ve skutečnosti v ČR loni nepřibylo 292 nových případů HIV ale 870 nových případů pozitivních pacientů HIV!

Je to opět taková liberálně demokratická lež, aby se neděsila veřejnost. Liberálně demokratická elita a media lžou úplně o všem a bez lži nemůže fingovat. Její zaklínání se kýčovitým heslem „pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí“ působí směšně. Když si uvědomíte, kdo za současným režimem skutečně stojí, tak vás to nepřekvapí. Pro ně je lhaní druhým po staletí běžný nástroj, který mají dokonce institucionalizovaný ve svých „svatých“ textech. Není proto divu, když jejich příslušníci horují pro cenzuru a represe proti jiným názorům, oni to jinak neumí. Oni jsou skutečný problém a jim je třeba se bránit!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *