Multikulturní Berlín – 1/3 obyvatel se venku bojí

Sdílet

Jedna třetina obyvatel Berlína se bojí přepadení, nebo jiné formy násilí, když se pohybuje mimo domov. Jedná se o důsledek exploze kriminality barevných imigrantů, kteří jsou masově dováženi do Německa. Místní berlínská vláda jim jde na ruku a tak policie má rozkaz si „drobné“ kriminality uprchlíků nevšímat. Uprchlíkům pochopitelně došlo, že jsou nad zákonem a tak je město a jeho obyvatelstvo sužováno barevnými gangy ze všech koutů světa.

U veřejnosti rovněž klesá důvěra v policii, která má za úkol bojovat proti neexistujícímu bílému extremismu a nenávisti na sociálních sítích a skutečné kriminality imigrantů si nevšímat.

Podobné trendy jsou i v Česku i tady jsou imigrantské mafie de facto beztrestné, především asijské drogové gangy již otevřeně kooperují s mainsteamovými politiky, kteří je kryjí. I u nás doma se režim zaměřuje primárně na šikanu bílého obyvatelstva. Dospělo to do tak absurdních situací, že bílý muž je obžalován za protiválečné výroky na sociálních sítích, vedle drogy prodávající Vietnamec, nebo černoch je současně veleben jako vzor integrace.

Bílá populace si bude muset konečně uvědomit, kdo je její skutečný nepřítel a začít mu rozhodně čelit.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *