Americký výrobce hraček Mattel potichu stahuje z regálů genderově neutrální hračky. Zákazníci je odmítali kupovat. Peněženky zákazníků si dokáží zjednat respekt

Sdílet

Americký výrobce hraček Mattel zavedl s velkou slávou v roce 2019 genderově neutrální hračky, mezi jinými i panenku Barbie (psali jsme zde). Genderově neutrální hračky byly tehdy prezentovány jako něco, co má dětem pomoci odstranit genderové stereotypy již v útlém věku.

K překvapení firmy ale neměly děti (a jejich rodiče) o genderové hračky zájem a tak jejich prodej potichu končí. V Německu už Mattel ohlásil konec jejich prodeje s tím, že Německo ještě prý není na podobné novinky připraveno. Očekává se podobný přístup firmy i v dalších zemích. Přece jenom v jistých kruzích jsou peníze a zisk jenom na 1. místě.

K orientaci na genderově neutrální hračky došlo po roce 2018 po nástupu nového ředitele firmy, kterým je izraelský podnikatel Ynon Kreiz. Pro firmu to není první genderový propadák, stejným fiaskem dopadla genderová hra Scrabble.

Firma Mattel byla založena po 2. světové válce v kalifornii manželskou dvojicí židovského původu E. a R. Handler a proslavila se několika kultovními hračkami jako panenka Barbie, Matchbox, Fireman Sam.

Genderově neutrální hračky se staly předmětem zájmu mnoha vlád, které jsou zcela v područí perverzní globální finanční oligarchie. Třeba ve Španělsku se již nesmí prodávat hračky pro kluky a holky.

Jaké z toho plyne ponaučení pro české zákazníky? Hlasovat peněženkou se vyplatí! Pro žádné hračky od firma Matell a jim podobných pro vaše děti. Nelíbí se vám LGBT propaganda? Pak si nekupujte homopivo Staropramen a Braník, homo Coca Colu a Pepsi, atd. To všechno jsou totiž sponzoři pražských gay pochodů!


Sdílet

One Reply to “Americký výrobce hraček Mattel potichu stahuje z regálů genderově neutrální hračky. Zákazníci je odmítali kupovat. Peněženky zákazníků si dokáží zjednat respekt”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    taky že nic takovýho nekupuju! at si to platí buzny ze svýho !!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *