Na Slovensku vzrostl počet mozkových příhod o 20% za poslední 2 roky, přesně se to kryje s počátky očkování vakcínami proti koronaviru. Další konspirační teorie se ukázala jako pravda

Sdílet

Podle údajů slovenských zdravotních poisťoven vzrostl za poslední 2 roky počet mozkových příhod (lidově mrtvic) o 20%. Jedná se o první dva roky, kdy byly na slovenskou veřejnost (českou rovněž) pod velkým nátlakem nasazeny experimentální a nikdy nevyzkoušené genové vakcíny proti koronaviru od firem Pfizer a Moderna (V menším množství Astra Zeneca a Johnson).

Přitom hned od začátku skuteční odborníci z oblasti zdravotnictví, mikrobiologie, genové terapie atd. upozorňovali, že koronavirové vakcíny představují velké zdravotní riziko, mimo jiné kvůli vytváření krevních sraženin, které vedou k ucpání tepen a následným trombózám, mozkovým příhodám a infarktům. Dostalo se jim za to nadávek a urážek od politiků. „expertů“, prorežimních novinářů, šikany v práci atd. – prý to jsou „konspirační teorie“. A podívejme se, najednou je to nezpochybnitelná pravda, jen se jim nikdo neomlouvá.

Kdo bude povolám k odpovědnosti? Kdo uhradí rodinám ztráty na životech, poškozeným zničení života, státům obrovské lidské a materiální škody? Výrobci pochybných vakcín se k náhradě škod nehlásí, ačkoliv na výrobě a prodeji experimentálních vakcín pohádkově bohatli. Stejně tak se k odpovědnosti nehlásí politici, kteří očkování násilím prosazovali (Čaputová, Maťovič, atd.), ani provládní „experti“, kteří tvrdili, že vakcíny jsou bez vedlejších účinků.

Dočkají se oběti spravedlnosti ještě na tomto světě? Pevně v to doufám!

V Česku bude situace podobná, stejně jako v dalších zemích, kde se masově očkovalo západními vakcínami proti koronaviru. Bylo by zajímavé vidět data z Ruska a Činy, kde se západní vakcíny nesměly používat a očkovalo se vakcínami vlastní výroby. V případě Ruska nebylo očkování povinné a s výjimkou měst jako Moskva ani nedocházelo k velkému tlaku na očkování.

Podle slovenské zdravotní pojišťovny vzrostl počet případů mozkové mrtvice o 20% od začátku očkování proti koronaviru
Ředitel amerického výrobce korona vakcín veterinář Dr. A. Bourla, který na očkování experimentálními vakcínami pohádkově zbohatl, stejně jako majitelé firmy

O.S. Jméno autorky článku je redakci známo, ale bylo změněno, aby dotyčná nepřišla o zaměstnání. Finanční sektor, kam pojišťovny patří, ovládá jistá „prastará mafie“ a ta nezná slitování a pravda je její největší nepřítel.


Sdílet

One Reply to “Na Slovensku vzrostl počet mozkových příhod o 20% za poslední 2 roky, přesně se to kryje s počátky očkování vakcínami proti koronaviru. Další konspirační teorie se ukázala jako pravda”

  1. – začala válka na Ukrajině a koronavirus najednou už nikoho nezajímal
    – ten nátlak byl enormní, propaganda jela naplno
    – mě osobně varovalo, že všichni ti liberálové a sluníčkáři byli fanaticky pro očkování, už tohle prostě smrdí
    – nedělal bych si iluze ani o vakcínách z Ruska a Číny. I tam to museli narychlo zplichtit.
    – v minulosti jsem to sem už postoval, tohle mě dostalo:
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-do-konce-cervna-ma-byt-ockovano-sest-milionu-lidi-40353626
    #ŠestMilionůDoktorJosephMengele…
    – a ano, u hodně očkovaných lidí z mého okolí propukly choroby, které se u nich dosud vůbec nevyskytovaly, případně se výrazně zhoršily stávající.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *