Německá veřejnost se bojí války a odmítá válčení s Ruskem

Sdílet

Podle posledních „oficiálních“ průzkumů se 85% Němců obává války na Ukrajině. 63% dotazovaných se obává, že Německo bude do této války zataženo. 47% Němců se dokonce cítí přímo ohroženo dodávkami německých zbraní na Ukrajinu.

Pokud jde o angažovanost Německa při napadení států NATO, tak 45% je pro a 35% je proti. Zbytek je nerozhodnutý. Pokud by se ale jednalo přímo o pomoc napadenému pobaltských států (členů NATO), tak by pro bylo ale už jen 40% dotazovaných a 39% by bylo proti.

Žádné válečné nadšení v Německu nepanuje, stejně jako nepanuje v ČR a na Slovensku, ačkoliv se oficiální mediální mainstream a protektorátní politické elity snaží prezentovat jiný obrázek. Vzhledem k rostoucím ztrátám v řadách polských vojenských „dobrovolníků“ (ve skutečnosti vojáků polské armády) začíná válečné nadšení upadat i v dříve angažovaném Polsku. Nikomu se za na Ukrajině za americko-židovské zájmy umírat nechce. Miliony Ukrajinců, kteří utekli před odvodovou povinností ze země a skrývají se v Evropě, jsou toho nejlepším důkazem.

Zapojení jednotek ze zemí východní Evropy je pro západní velení Ukrajiny hotová věc. Zabránit tomu může pouze masový odpor populace, dokáží se Češi vzepřít a boj za cizí zájmy odmítnout a zbavit se liberální lži-dokracie, která usiluje o jejich zotročení a likvidaci? Času už moc nemají….

Poznámka redakce: Slovo „oficiální průzkum“ dáváme do uvozovek, obvykle tyto průzkumy slouží k manipulaci veřejného mínění, nikoliv prezentaci skutečných nálad ve společnosti. Proto by nás nepřekvapilo, kdyby podpora válčení na Ukrajině byla v Německu ve skutečnosti mnohem nižší!


Sdílet

4 Replies to “Německá veřejnost se bojí války a odmítá válčení s Ruskem

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Nemecka vec je, ze nekdo na germany zarve a postavi je haptaku ,aby zbytecne nekecali../Hned prestanou zvatlat a budou cekat v pozoru ,na dalsi rozkazy.
    Jako Scholtz a cela, viditelne nicemu nevladnouci vlada/.
    To by mela Ceska vec uz vedet..

  2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Ceska vec , krade zatim jen prispevky.

  3. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Soros uznává, že země NATO nechtějí mít vojáky v „pytlích na mrtvoly“, ale jeho prohlášení implicitně naznačuje, že tuto roli mohou plnit Východoevropané.
    V díle nastiňuje, jak by mohli být Východoevropané využiti jako „pracovní síla“ v nadcházejících konfliktech ve snaze snížit počet úmrtí v západních zemích, což by podle Sorose Západ na rozdíl od východu Evropy politicky netoleroval.

    „Spojené státy by nebyly vyzývány, aby jednaly jako policista světa, nebo pouze ve spojení s ostatními. Mimochodem, kombinace pracovních sil z východní Evropy s technickými schopnostmi NATO by výrazně posílila vojenský potenciál partnerství“ napsal Soros v článku.

    https://www.nejvic-info.cz/george-soros-k-novemu-svetovemu-radu-budoucnost-nato/

  4. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Asi nebude ani třeba velkého odporu proti přímému zapojení se do války na Ukrajině. Vše vypadá na dohodu o prozatimním míru mezi RF a USA a rozdělení Ukrajiny na severní a jižní Koreu. Údajně se už v zákulisí jedná o štědrosti americké nabídky vůči ruské straně. Páč pro RF by to znamenalo nenaplnění cílů SVO. Ale taková je asi realita.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *