Dnes se v Berlíně opakují zfalšované volby z roku 2021. V českých režimních mediích o tom není ani slovo. Tohle je ten boj proti „dezinformacím“?

Sdílet

Dnes probíhají po celém Berlíně opakované volby do zemského parlamentu, okresů a částečně i do spolkového sněmu. Ty původní z roku 2021 totiž soudy pro rozsáhlé volební manipulace a podvody ze strany liberálně demokratického režimu musel zrušit. Rozsah tehdejších volebních „nesrovnalostí“ rozuměj podvodů a falšování byl tak obrovský, že už to bylo moc i na prorežimní media a soudy. O co tenkrát šlo?

Jen pár příkladů, v řadě volebních místností nebyly k dispozici volební lístky opozice, nebo byly volební lístky opozice roztržené a tedy následně prohlášené za neplatné. Jinde zase na čas zavřeli volební místnosti a když se vytvořila velká fronta, tak odmítli nechat lidi odvolit. V některých okrscích byla volební účast třeba i 150%. Jistě nikoho nepřekvapilo, že v těchto liberálně demokratických volbách zcela „zvítězily“ strany establishmentu.

Falšování voleb v liberálních demokraciích je dnes standardem a jediným prostředkem, jak se vládnoucí režim dokáže udržet u moci. USA, Rakousko, Německo (opakovaně( a koneckonců i podivné poslední parlamentní volby, kdy strany SPOLU náhle získaly mnohem více procent, než měli ve volebních odhadech od agentur, které jim vždy přidávaly.

Jedna věc českého a slovenského čtenáře jistě nepřekvapí. O těchto opakovaných volbách nenajde v českém oficiálním mainstremu ani slovo. Jediné informace o této nepochybně velmi významné události u sousední velmoci najde čtenář na alternativních mediích jako www.ceskavec.com. Není divu, že je chce režim zakázat a jejich šiřitele zavírat do vězení. Čeho se síly zla po celá staletí bojí nejvíc, je pravda!


Sdílet

3 Replies to “Dnes se v Berlíně opakují zfalšované volby z roku 2021. V českých režimních mediích o tom není ani slovo. Tohle je ten boj proti „dezinformacím“?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *