Německé karnevaly budou bez mouřenínů, prý je to rasový předsudek…. Tohle je ten západ, kam chtějí „liberální demokraté“ patřit?!

Sdílet

Karnevalová společnost Karnevalsgesellschaft Mörlau z WIesbadenu ohlásila, že v budoucnosti už budou tradiční německé karnevaly bez postav mouřenínů/černochů. Stalo se tam po té, co představitele tradičního festivalu pozval místní starosta na každoroční setkání a fotografování s městkou zástavou.

V extremistických liberálně demokratických kruzích to vyvolalo kritiku, že prý jde o rasové předsudky a vedení karnevalu se zaleklo a černoch tedy bude z postav karnevalu vyhozen.

V Německu se nyní přejmenovávají lékárny (U mouřenína), mění jména ptáků a jídel. Zkrátka politicko korektní šílenství nezná hranic. Globální finanční oligarchie se jen mne ruce, jak se jí rozvrat tradiční bílé kultury daří.

Tohle je ten západ, kam chtějí Fiala, Vystrčil, Pekarová, Němcová, Jurečka, Zahradil, Vondra a další liberální demokraté patřit?! Děkujeme, nemáme zájem!


Sdílet

One Reply to “Německé karnevaly budou bez mouřenínů, prý je to rasový předsudek…. Tohle je ten západ, kam chtějí „liberální demokraté“ patřit?!”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Černochová by se měla urychleně přejmenovat na Sluníčková, jinak hrozí, že nám Brusel zkrátí dotace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *