Základní léky už chybí i v Rakousku. Posílají se jednotkám NATO na Ukrajinu jako zásoby před plánovanou eskalací konfliktu s Ruskem?

Sdílet

Základní léky nechybí jen v Česku, ale i v sousedním Rakousku. Chybí základní antibiotika, léky proti bolesti, kašli atd. atd. aktuálně v Rakousku chybí více než 550 druhů základních léků! Stejně jako u nás doma ani v Rakousku neexistuje racionální důvod, aby tomu tak bylo a politické elity to nijak nevzrušuje. Kde ty běžně dostupné léky jsou?

Vysvětlením může být, že léky byly a jsou posílány přednostně na Ukrajinu. Nejprve jako dar ukrajinské armádě, poté co Ukrajinci došli a v do konfliktu se létě zapojily naplno jednotky zemí NATO (oficiálně jsou to zatím „dobrovolníci“) především z Polska, Pobaltí, USA. Izraele a Velké Británie. tak jim.

Aktuálně to vypadá, že na Ukrajinu jdou léky z evropských satelitů jako ČR, Rakousko, Slovensko atd. ve velkém a vypadá to na vytváření zásob. Co to znamená? Chystá se eskalace konfliktu otevřeným zapojením jednotek NATO do boje za Velkou Chazárii?

K běžným Ukrajincům se totiž žádné léky nedostali a ti, co se nejezdí léčit do ČR, mají zkrátka smůlu a musí jim na zápal plic stačit křenové placky a čerstvý vzduch. Zdravotnictví je totiž na Ukrajině již řadu let v rozvalu a za vše pacienti musí draze platit, jenže i to je dnes problém. Řada zdravotníků byla odvelena do vojenských lazaretů a nejsou tedy k dispozici. „Ukrajinským“ elitám jsou (a vždy byly) životy běžných Ukrajinců zcela lhostejné. Běžné Ukrajince považují za své otroky a dobytek.

Brzy uvidíme, co se stane. Jedno je jisté, empatie současných evropských „elit“ k jejich vlastním národům je nulová. V Česku to už dokonce ani Češi nejsou, tak není divu. Jak dlouho si to ještě bílé evropské národy nechají líbit?


Sdílet

11 Replies to “Základní léky už chybí i v Rakousku. Posílají se jednotkám NATO na Ukrajinu jako zásoby před plánovanou eskalací konfliktu s Ruskem?

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Nevadí, že nejsou antibiotika, stačí, když jsou banány, kvůli nim jsme přece rozbili ten minulý režim zde. Tak držte hubu a krok.

  2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Ty ukrajinské elity považují za dobytek i nás, když si to ale necháme líbit, tak je nám ještě potřeba kopnout do zadnice

  3. Prý „jednotky NATO“… Kdyby tam byly jednotky NATO, vypadala by ta válka trošku jinak. Když už sem dáváte tyhle panikářské články, měli byste dbát, aby měly aspoň trochu hlavu a patu, protože pokud jejich autoři nemají kapku soudnosti, nebo jsou někým placeni za šíření prolhané propagandy, musí mít aspoň redaktoři zdravý rozum. Jinak už to není ani směšné, pak už to přímo uráží lidskou inteligenci. Zajímavé je, že sami ruští zajatci říkají, že žádné jednotky NATO na Ukrajině nepotkali. A že na straně ZSU bojují dobrovolníci ze Západu… No, to je smůla, že na straně komunistů a islamistů bojují jen n…. z Afriky a islamisti ze Sýrie, jejichž jediné bojové kvality asi spočívají především v rabování a znásilňování bílých žen. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-dobrovolnici-se-hlasi-i-rusku-bojovat-na-ukrajine-chteji-syrane-i-africani-193162

    1. Zprávám ze seznam.cz muže věřit je „vzdělaný mestský intelektuál“ :-), rovná se úplný trouba . Zajatec si určitě dovolí vyprávět něco jiného, než chce jeho věznitel :-)neděláš u člověka v plísní, nebo u Ropušana mezi cenzory?

    2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
      To si myslíš, že tu techniku NATO, Himars, Ceasar zaměřování cílů a určování cílů obsluhují Ukrtajinci? Jsi značně naivní. Smůla, že se k nám nedostanou objektivní informace o stavu na bojišti, ale jelikož i na Novinkách již přiznávají, že Ukrajina prohrává, tak už to bude velice špatné. Jinak věř tomu, že Rusové skutečně ještě nic nezačali a naše slavné Nato už je bez munice a zbraní.
      Rusové nejsou blbí a ví, že západ jen čeká na příležitost aby je mohl napadnout, proto bojuje na Ukrajině jen cca desetina armády a staré zbraně a jak je vidět i to bohatě stačí. Tak si nepřejme aby nasadili veškeré síly co mají. Svět, minimálně Evropa by skončila ty chytráku.

    3. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
      No oni ty Syřané a podobní nejlépe vědí,co jsou Američané za svoloč!

    4. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
      Jsi idiot, za více slov nestojíš

    5. Co je to za idiota jakysi Wild Bill Pravdepodobne buzerant ci exibicionista .Mohl by i se zucastnit ruznych debat kde blaboleji jakysi Klvana Idiot Tupolanek nove Kopecny a dalsi dobytek jako teplous Moravec Tito ksindlove meli zit v 1946 a byli by popraveni behem kratke doby za kolaboraci s cizi mocnosti Dnes jsem si poslechl Kopecneho ktery vysvetloval jak je to dulezite pro ceskou economii a vubec pro vsechny strany proti Rusku Tak takovych idiotu se vidi malo stoji za to si to precist na CT 24 To je vysilani CT24 hnus primo FIALOVY . Jednou si vas najdeme smejdi

      1. Dobrý den, žádáme Vás o mírnění slovníku/nepoužívání invektiv. Každý (i hloupý) člověk může mít názor a prezentovat ho, to patří ke svobodě!

        1. Mate pravdu ale v rozhorceni nad nazory autisty me tuzka ujela ,znam dobre socialismus i us capitalismus a proto mne vzdy rozdovadi blaboly lidi kteri jsou jako buldozer s jejich pravdou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *