Dávky Čechům v nouzi vláda Ukrajince P. Fialy ve skutečnosti vyplácet nechce. „Je to jen komedie. Dávky vyplácíme bez řečí pouze Ukrajincům, Cikánům, Vietnamcům a Arabům…..“, píše zaměstnankyně ministerstva

Sdílet

Před časem jsme zveřejnili příspěvek o podivném slibování a následném „nevyplácení“ příspěvků na děti pro české rodiny. Celý průběh popisovaného záměrného zdržování vyplácení jednorázové dávky 5000 kč, které mělo být vyplaceno v srpnu loňského roku jako příspěvek na nezaopatřené dítě, na nás dělal dojem byrokratické schválnosti s cílem příspěvky nakonec nevyplatit. Naše podezření v posledních týdnech jen zesílilo.

Do redakce se nám ozvala jedna osoba pracující údajně přímo na Ministerstvu práce a sociálních věcí a její dopis nás šokoval. Nejprve jsme jí dali k posouzení případ z našeho článku a její odpověď nás uzemnila. Šlo o situaci, kdy si rodina zažádala o vyplacení dávky 5000 kč na dítě, která měly být vládní podporou k začátku loňského roku. Po měsíci jim MPSV napsalo, že úřad se ozve za dalších 30 dnů, celý říjen a listopad se nedělo nic a pak přišel dopis, že musí poslat rodný list dítěte (ten ale ministerstvo má k dispozici z interní databáze státní správy o jejíž digitalizaci a miliardových nákladech na ní, se píše už roky) . Následně rodina asi po 14 dnech dostala další dopis, kde jim úřad sděluje, že musí opravit žádost a že s tím, co májí opravit, se jim ještě ozvou! Chápete to?! Prý mají něco v žádosti rodiče opravit , ale nesdělí jim co?! Píše se leden nového roku a úřad se rodičům zatím neozval se slibovaným vysvětlením, co prý mají v žádosti špatně. Tohle není byrokracie, ale záměrné ponižování a posmívání se a arogance samozvaných nadlidí (tím nejsou myšleni řadoví zaměstnanci úřadů, kteří pouze plní pokyny nadřízených). Dejme proto slovo přímo dotyčné osobě s interními znalostmi poměrů.

Oficiálně jsou dávky pro všechny, ale ve skutečnosti je bez řečí a jakýchkoliv průtahů vyplácíme pouze Ukrajincům, Romům, Vietnamcům (ano, velké množství Vietnamců bere sociální dávky!), Arabům, černochům atd. Jiné je to u bílých Čechů, zde je snaha dávky nevyplácet pod nejrůznějšími byrokratickými záminkami. Vámi uváděný příklad s rodným listem dítěte je typický! Úřad si ho může sám najít a trvá to 5 vteřin, ale metodika (pokyn pro personál) je vyžádat si ho od žadatele a mít opět důvod žádost neschválit a příspěvek nevyplatit a vše oddálit. Proto mě nepřekvapuje ani ten výsměšný dopis, kde jim píší, že mají něco opravit, ale nepíší jim, co mají opravit. Je to strategie přímo dirigovaná z nejvyšších míst. Všechny ty sliby sociální pomoci lidem jsou jen komedie, kdy se vláda snaží získat čas a žadatele otrávit, aby si již o nic v budoucnu nežádali.. Noví lidé kolem nového ministra o tom v soukromých rozhovorech mezi sebou mluví celkem otevřeně. Jejich empatie k Čechům, kteří je živí, je nulová. To odkoukali od svého vedení“ Tolik přímo od zdroje z „ukrajinsko, vietnamsko, cikánsko, arabského ministerstva práce a sociálních věcí“.

Cíl je nevyplácet bílým Čechům pokud možno žádné dávky,

Podle našeho zdroje může být skutečným cílem dostat co největší počet bílých Čechů do existenčních problému a připravit je o veškerý majetek a sociální jistoty. My k tomu dodáváme, že dalším cílem je rozeštvat Čechy proti ostatním menšinám, kdy skutečný viník bude vysmátý za bukem. Tahle mafie má s rozeštváváním národů staleté zkušenosti a umožňuje mu to příjemné a bezpracné parazitování na práci ostatních jíž tisíce let. Nyní vidíme, jak jsou členové nejstarší mafie světa dosazováni v této krizové době přímo do klíčových postů koordinátorů tažení do války a zavádění totality v provincii zvané Česko.

Pokud se Češi chtějí vyhnout své fyzické likvidaci, tak budou muset povstat a tuhle globální mafie vyhnat ze země a jejich místní poskoky postavit před lidový soud!

Pro redakci zpracoval J. Kolach. Texas, USA

redakce zná jméno našeho zdroje, ale z pochopitelných důvodů ho neuvádí. Došlo i ke změně stylu, aby nebylo možné náš zdroj identifikovat na základě psaného projevu. Totalita je zpět a musíme naše zdroje pečlivě chránit!


Sdílet

4 Replies to “Dávky Čechům v nouzi vláda Ukrajince P. Fialy ve skutečnosti vyplácet nechce. „Je to jen komedie. Dávky vyplácíme bez řečí pouze Ukrajincům, Cikánům, Vietnamcům a Arabům…..“, píše zaměstnankyně ministerstva

  1. To je úžasné, když nějaký imigrant, který utekl z ČR do Texasu, teď radí Čechům v Česku, co si mají počít se svou vládou a se svým životem… Radši se starej o svoji vládu tam ve své zemi, v USA, ty chytrolíne. Až si zameteš před vlastním prahem, teprve potom raď lidem, kteří zůstali doma, v naší zemi, kteří nikam nezdrhli. Neomalenost a hroší kůže některých lidí je fakt neuvěřitelná…

  2. Nezapominat vy stvaci, ze jiz domorodci pochopili princip kola a paky na studni.Stali se z nich inzenyri a prijizdeji pomahat zaostalym evropanum kteri zakrneli jak fyzicky tak i dusevne .Dekujeme za pomoc Mgumboffsti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *