Voliči si mohli vybrat mezi mírem a sliby. Uvěřili slibům a dostanou válku. Zapojení Česka do konfliktu na Ukrajině je hotová věc

Sdílet

Prezidentské volby byly určitým referendem (jedním z mnoha) o dalším směřování naší vlasti. Ta je stále více připravována na otevřené zapojení českých jednotek do války proti Rusku. Voliči měli volbu mezi mírem (odmítáním války) a sliby „vše je v pohodě“. 95% z nich si vybralo sliby a proto dostanou válku.

Oba kandidáti, kteří postoupili do druhého kola, válku podpoří. Pavel protože je loutka s podivnou minulosti a tak musí poslouchat a Babiš udělá to samé, ačkoliv u toho možná bude kňourat, že on „nechtěl“. Není Čech a jeho loajalita vždy bude patřit k národu jeho předků a ti dnes jsou dnes hlavní silou hybnou konfliktu na Ukrajině. Že mu na domácím obyvatelstvu vůbec nezáleží prokázal za koronaplandemie.

Co Čechy v nejbližší době čeká? Kromě dalšího chudnutí a ukrajinizace země také zavedení cenzury a represí proti jiným názorům (včetně vězení a případné fyzické likvidace) a mobilizace branných záloh. Ukrajinci došli a tak je potřeba podpořit válku s Ruskem dalšími slovanskými národy. Vedle Poláků a Slováků půjdou do boje i Češi. Co na tom, že většina z nich nedržela pušku nikdy v ruce a nemá žádný vojenský výcvik? Vždyť válka s Rusem je přece legrace! „za měsíc budeme doma a ještě si zastřílíme na Rusa“, myslí si řada hlupáků někde v kavárně, nebo zahraniční korporaci.

Soudný člověk si dnes chystá způsoby, jak se mobilizaci vyhnout za každou cenu (i za cenu ozbrojeného odporu) a přežít nastupující totalitu „pravdy a lásky“.

Ujišťují čtenáře, že synové Babiše, Pavla, Fialy, Pojara atd. do války sami nepůjdou!

Kocour Mikeš


Sdílet

One Reply to “Voliči si mohli vybrat mezi mírem a sliby. Uvěřili slibům a dostanou válku. Zapojení Česka do konfliktu na Ukrajině je hotová věc”

  1. ale ne, zadne boje proti Rusku nebudou, cesti mopslici jsou pevne na provazku a rozhoduje Kosher Nostra v Amrdolstanu a v Zidovstanu a ti si daji pozor, vedi ze utok NATO z EU bude znamenat prilet raket do Washingtonu, vsak uz jim to Rusove rekli. Krome toho nez se polsti a cesti blbeckove vyslepici, bude patrne po valce, nemuze byt pochyb ze v brzku Rusove pritlaci na pilu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *