Americká FDA si zpět udělala „výzkum“, že kovid vakcíny jsou prý bezpečné. Bojí se hromadných soudných žalob od poškozených očkováním a pozůstalých po obětech očkování?!

Sdílet

Americká vládní agentura FDA (Food and drug agency – obdoba českého SUKL, která schvaluje použití léků a vykcín) si nechala zpětně udělat „výzkum“, který prý nepotvrzuje, že by po vakcínách od firmy Pfizer vznikaly v tělech očkovaných krevní sraženiny.

To vše 2 roky po té, co bez jakýchkoliv klinických testů schválila tyto experimentální vakcíny k masovému použití. Vakcíny ale nepřinesly slibovanou ochranu před nemocí a naopak měly velké množství vedlejších účinků – včetně úmrtí na následky očkování. Nyní se v Americe připravuje celá řada hromadných žalob jak na výrobce vakcín, tak na schvalující agenturu.

Oficiální media pochopitelně o žalobách mlčí a výrobci se odkazují na právní indemnitu – nepostižitelnost za vedlejší účinky, potvrzené vládami odběratelských států.

Konec konců očkování přece bylo „dobrovolné“, ne?! To je dnes stanovisko výrobců experimentálních vakcín a vládních úředníků a vaxx „odborníků“.

U amerických soudů ale nikdy nevíte. Ne každý má to „štěstí“ jako miliardový podvodník s krypto měnami S. Bankman- Fried, kterého soudce Gorenstein pustil za podivných podmínek hned zase na svobodu. Ale odhaduji, že lidé jako ředitel Pfizeru A. Bourla by asi podobného soudce nejspíš také dostal.

Skandály s korona vakcínami zasáhly celý svět. V Německu požadují prošetření podivných úmrtí po očkování už i vládní politici. V Austrálii podle vládou publikovaných údajů dokonce zemřelo na následky očkování víc lidí než na údajný koronavirus.

Každopádně se opět potvrdila další „dezinformace“ odpůrců podivných korona vakcín, kteří hned od začátku říkali, že vakcíny přinesou víc škody něž užitku.

Ředitel výrobce korona vakcín Pfizer veterinář A. Bourla nejspíš odpovědnosti za zatajené vedlejší účinky jeho vakcín bohužel unikne

Sdílet

One Reply to “Americká FDA si zpět udělala „výzkum“, že kovid vakcíny jsou prý bezpečné. Bojí se hromadných soudných žalob od poškozených očkováním a pozůstalých po obětech očkování?!”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Zabývat se zločinem genocidy při údajné pandemii covidu je podle helmutů,tedy němčourů,ohrožením demokracie.Je vidět,jací demokraté ovládají EU……jeden by se musel uřehtat k smrti,nad tím pokrytectvím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *