V německé armádě roste počet vojáků, kteří odmítají nasazení do války. Pamatují si vyprávění svých dědů?

Sdílet

V německé armádě roste počet vojáků, kteří odmítají nasazení do válečných operací. Důvodem je pravděpodobnost, že německá vláda bude nucená vyslat jednotky do bojů na Ukrajinu. Ony tam německé jednotky již slouží, ale zatím jako „dobrovolníci“. Obsluhují složité zbraňové systémy, podílejí se na plánování a velení operací. Nicméně těžká zkušenost z 2. světové válce je v německé společnosti stále velmi živá a běžný Němec se do války s Ruskem nežene.

V ČR je to podobně. Protektorátní elity sice horují za válku proti Rusům, ale sami se na jí účastnit nechtějí. České obyvatelstvo válku ve velké odmítá, stejně jako odmítá ukrajinizaci země. To přirozeně povede ke společenskému konfliktu, který snad Čechy zbaví jha liberálně demokratické totality a oni si dokáží obnovit svoji suverenitu a státnost.


Sdílet

2 Replies to “V německé armádě roste počet vojáků, kteří odmítají nasazení do války. Pamatují si vyprávění svých dědů?

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    ve škole se učilo proč nezabili Hitlera, zachránilo by se několik desítek miliónů životů. A co dnes…dnes to neplatí? Aby se v budoucnosti ve škole neučilo tohle: proč nezabili Fialu a Rakušana? Zachránilo by se 10 miliónů životů českých občanů. Je lepší zlikvidovat pár nacistických zmrdů anebo nechat těmito nacistickými zmrdy povraždit milióny civilistů? Odpověď je snad jasná každému.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *