Uprchlíci okradli a zbili policistu na pařížském nádraží. Další dva policisté byli zraněni při jejich zatýkání. Multikulturní Francie v akci

Sdílet

Francouzští policisté v civilu se zaměřili na gangy mladých uprchlíků, kteří jako kapsáři olupují cestující v pařížské MHD. Jeden z policistů sledoval skupinu 3 barevných uprchlíků z Afriky ze stanice metra Severní nádraží (Gare du Nord) do stanice Slavkovské nádraží (gare d’Austerlitz), ti ho při vystupování vytáhli z vagonu (netušíce, že je policista) a okradli přitom o mobil a hodinky. Když se je policista pokusil zadržet, tak došlo ke rvačce a uprchlíci mu dali lehkou nakládačku. Naštěstí mu na pomoc přispěchali další dva kolegové, kteří ale byli při zatýkání zraněni. Ukázalo se, že se jedná o skupinu 3 uprchlíků z Alžírska, kteří pobývali ve Francii nelegálně.

Jaký bude jejich další osud se lze jen dohadovat, Vyhoštění ale téměř jistě nebudou. Francie je rychle islamizována a tak se uprchlíci domů neposílají.

Čechům to může připomínat scénu z pražských tramvají, kdy se skupiny Cikánů, snaží oloupit nebohé turisty. I oni bývají často velmi agresivní, především tlusté rumunské Cikánky. Stejně jako ve Francii ale „české“ politiky kriminalita imigrantů stíhána není, naopak je zamlčována a někdy otevřeně politiky kryta (viz asijské drogové mafie).


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *