Po sexuálních deviantech a podvodnících přebírá zavádění cenzury židovský intelektuál. Co to znamená?

Sdílet

Když se před lety režim liberální demokracie vydal na válečnou stezku proti svobodě slova, tak ze začátku mu posluhovaly podivné existence. Ať to byl pornoherec J. Janda z „Evropských hodnot“, nebo homo aktivista a nedostudovaný student J. Cemper, případně podvodníci typu „BoB“ Kartouz, který se proslavil především jako takový defraudant na MHMP (Inovační institut), že byl dokonce potichu odejit, aby už nedělal ostudu (a to už je u protagonisty režimu opravdu vážná věc). Byla to ale doba v podstatě srandovní, výše uvedené figurky sice mluvily v mediích skoro pořád, ale nikdo je nebral vážně a veřejnosti byly spíš k smíchu.

Jenže jak začíná otevřené vládní zavádění cenzury a nastolování represí, tak už podobní klauni režimu přestávají stačit. Jejich kredibilita je u veřejnosti nulová a nedá se na ně asi spolehnout z hlediska řízení a provádění svěřených úkolů! Proto vláda „Ukrajince“ P. Fialy urychleně připravuje oficiální cenzorský úřad, který povede židovský intelektuál M. Klíma (Kauders). Jeho otec I. Klíma byl původně disidentský spisovatel a po převratu se z něho stal protěžovaný režimní autor.

Co to znamená? Končí éra soft represí a mediálních lynchů prostřednictvím klaunů typu Kartouz a Cemper? Proč byl vybrán právě židovský intelektuál Klíma? Vždyť nějaký loajální gojim by se asi za peníze našel.

Je to náhoda? Zde malá historická vsuvka. Když byl v roce 2000 schválen první zákon omezující svobodu slova po roce 1989, tak navrhovatelé byli dva poslanci ODS M. Benda a J. Payne (oba jsou údajně židovského původu). K předním bojovníkům proti svobodě slova již řadu let patří jistá K. Kalibová z neziskovky injustitia financované západními protektory a židovskými mecenáši a ta je (překvapivě) rovněž židovského původu. To už je zarážející. Zákony na omezení svobody slova předloží poslanci židovského původu, jejich vynucování má na starosti židovská aktivistka a nyní bude židovský intelektuál zavádět institucionalizaci cenzury a represí proti jiným názorům. Je s podivem, že z řad židovské komunity neslyšíme žádné hlasy odporu. Znamená to, že cenzuru a represe proti svobodě v jejích řadách schvalují?! (Poznámka redakce je několik příslušníkům židovské komunity, kteří zaváděnou cenzuru veřejně odsoudili třeba rabín D. Bohbot, spisovatel B. Kuras, ale realita je, že většina příslušníků židovské menšiny buď mlčí, nebo dokonce cenzuru schvaluje.)

V historii vidíme nadprůměrný počet židů, kteří se účastnili zavádění totality v Rusku v roce 1918 a ve východní Evropě po roce 1945 (ČSR, Maďarsko, Polsko atd.). Stejně jako vidíme velký počet židovských aktivistů podporující masovou migraci do Evropy, zavádění LGBT++ agendy, genderové agendy atd. Je to náhoda? Bohužel podobné otázky není dovoleno v ČR veřejně svobodně diskutovat. Opět je na místě otázka. Komu to vyhovuje a kdo z toho profituje?

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

2 Replies to “Po sexuálních deviantech a podvodnících přebírá zavádění cenzury židovský intelektuál. Co to znamená?

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    z wikipedie o tom pánovi:
    Předseda správní rady Nadačního fondu obětem holocaustu a místopředsedou správní rady Nadačního fondu „nezávislé“ žurnalistiky.
    Bez komentáře.

  2. Vcera jsem se ve zpravach na CT 24 dozvedel co je pry laska .Jakysi anglicky buzerant sepsal hru o teplousi a zenatem buzerantovi ktere posthla ta laska ze zadu. Valeli se na jevisti v nejakem divadle primo na podlaze aby divak videl lepe .Samozrejme je to orchestrovane vice nezli 15 let a pod taktovkou senilniho Bidena se spousta zidovskych teplousu prosadila a vyucuji deti od 5 let jak masturbovat a cpou jim do hlavy ty zrudy ze si museji urcit zda jsou chlapecci ci holcicky .Kdo sleduje aspon trochu tuto seslost deviantu jiste si vsiml jmen Weinstein Epstein NY kandidat na majora zid a exbicionista a dalsi rady pervertu kteri tuto buzerantskou agendu vedou .Je to proste hnuj a hnus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *