Velká Británie dodá na Ukrajinu stovky obrněnců, píše přední americký časopis. Zapojení jednotek NATO do války s Ruskem je na spadnutí. Češi budou rukovat jako potrava pro ruská děla za cizí zájmy

Sdílet

Válka na Ukrajině stojí před velkou eskalací. Podle obvykle dobře informovaného amerického časopisu Forbes plánuje Velká Británie dodat na Ukrajinu stovky obrněných vozidel, která by vytvořila celou obrněnou brigádu. To ostře kontrastuje s oficiální evropskou linií, kde se mluví o jednotkách, či malých desítkách tanků. Jde tedy o zřejmé lži s cílem nevyděsit evropské obyvatelstvo příliš brzy.

Současně s tím v Polsku vláda plánuje obrovské vojenské cvičení o skoro 200 000 mužích. V ČR protektorátní vláda plánuje schválení vyslání vojsk bez souhlasu parlamentu. Ve všech těchto zemích navíc jede na plné obrátky antiruská propaganda a pomlouvání ruské armády pro její údajnou neschopnost. Zjevná to příprava populace na válku a mobilizaci.

Vše ukazuje na to, že jednotky NATO plánují zapojení již zcela oficiálně do války proti Rusku. Již přestává stačit schovávat západní jednotky pod maskou „dobrovolníků“. Nové moderní zbraně vyžadují dlouhodobý výcvik, který třeba u tanků trvá 8-12 měsíců, u protiraketových systémů 6-9 měsíců atd.. Navíc Ukrajinci na bojišti došli, část jich utekla do ciziny a tak zůstali staří chlapy, kteří se jednak do války nehrnou a pak už na to ani nemají. Stačí se podívat na video o výměně zajatců. Ruští zajatci jsou mladí chlapci a zajatí Ukrajinci vypadají jako jejich tátové.

Mladí Češi by si měli začít uvědomovat, že válka s Ruskem není počítačová hra, ani příjemná dovolená na safari, jak se jim snaží nabulíkovat oficiální propaganda. Pokud se nechají odvést, tak mnoho z nich se už nikdy nevrátí.

Také by si měli běžní Češi uvědomit, že synové P. Fialy, T. Pojara, A. Babiše, M. Stropnického atd. do války nepůjdou a nepůjdou oni sami, třebaže by se jich týkala branná povinnost. Bud se jim to rodiče zařídí (a to nebude problém najít jim nějaký klidný flek někde na středisku soustřeďování branců), či v propagandistických mediích, nebo vytáhnou z šuplíku pas své skutečné vlasti a odcestují za sluncem na Blízký východ, nebo na Floridu.


Sdílet

2 Replies to “Velká Británie dodá na Ukrajinu stovky obrněnců, píše přední americký časopis. Zapojení jednotek NATO do války s Ruskem je na spadnutí. Češi budou rukovat jako potrava pro ruská děla za cizí zájmy

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Zapojení NATO do války na ukrajině není z hlediska logistiky vůbec jednoduchá věc a je více než možné,že skončí fiaskem.To je důvod,proč Rusové nerozjeli prozatím válku na ukrajině do všech důsledků,důvodem je utajení možností Ruské armády.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *