Americká profesorka historie ukázala studentům obrázek Mohameda. Muslimka si stěžovala a profesorka dostala padáka

Sdílet

Šílená woke culture zachvátila americké školy plnou silou. Vyučující si už nemohou být jisti při výuce ničím, Vždy se může najít nějaká ukřivděná menšina a ta si může stěžovat a konec kariery je rychlý.

Profesorka historie López Prater na Hamline University ve městě St. Paul ve státě Minnesota při hodině ukázala studentům obrázek Mohameda, to se ale nelíbilo muslimské studentce. Ta si stěžovala vedení univerzity a profesorka dostala okamžitě padáka. Pro muslimy je totiž zobrazování živých bytostí zakázáno a obrázky proroka Mohameda berou jako urážku víry.

Universita dokonce v propouštěcím dopise argumentovala právě urážkou muslimské víry. Univerzita se sice jmenuje St. Paul (Svatý Pavel, křesťanský apoštol a světec), ale to už dnes nic neznamená.

Skoro to už vypadá, že USA jsou státem pod nadvládou práva šaría. V Evropě to ale není o mnoho lepší. Globální finanční oligarchie se svých plánů na likvidaci bílé kultury a islamizaci Evropy nevzdala.


Sdílet

2 Replies to “Americká profesorka historie ukázala studentům obrázek Mohameda. Muslimka si stěžovala a profesorka dostala padáka

  1. Nemyslim ze jsou pod nadvladou muslima ,nybrz jeho bratra zida.USA“ pomaha “ plynem, ktery vozi do Evropy zkapalneny a protoze nemaji cim topit tak plati mnohonasobne vic nezli kolik platili dokud byla situace normalni .Po vyhozeni plynovodu stream1-2 neni cim jinym topit ,jen stare boty, -drevo neni uhli neni .V dusledku lepsiho odbytiste v EU nyni plynove spolecnosti zdrazili v USA plyn od1 1 2023 o vice nezli 300% pro americke spotrebitele .Kolik ted bude stat treba chleb,kdyz jiz ted stoji slusny chlen 3-4$ za 1/2 kg ?? Cest ,zejtra v sest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *