Perverzní nápady euro byrokratů. Propuštění zaměstnanci automobilek ať vyrábějí jízdní kola. Kola ale nikdo nechce a výrobci/obchodníci plánují propouštění

Sdílet

Plánovaná likvidace moderní evropské civilizace běží na plný plyn. Jedním z hlavních nástrojů globalistů v likvidaci evropské moderní civilizace je EU. Její zaměstnanci se předhánějí v bizarních nápadech, jak běžným lidem ztížit živit a uvrhnout je do chudoby.

Jedním z plánovaných opatření je i omezení automobilové dopravy pro běžnou populaci. To povede k masivnímu propouštění zaměstnanců automobilek a nápady na řešení z řad arogantních byrokratů v Bruselu jsou opravdové skvosty.

Třeba hlásná trouba EU euroactiv navrhuje, aby propuštění zaměstnanci automobilek šli vyrábět jízdní kola do údajně „prosperujícího segmentu výroby jízdních kol“. Jenže v tu samou dobu oficiální odborná media oznamují, že celý business s jízdními koly je v hlubokém útlumu. Výrobci mají na skladech obří zásoby neprodaných kol a plánují naopak propouštění.

Odtrženost elit od reality a problémů běžných lidí je šokující. Připomíná to radu francouzským chudým před propuknutím Velké francouzské revoluce, aby místo chleba (který neměli) jedli koláče. Jak autorka toho výroku dopadla, dnes víme. Skončila na popravišti….


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *