Důvěra Němců v jejich vládu a parlament je na historickém minimu. Lidé nechtějí liberálně-demokratickou totalitu nikde v Evropě

Sdílet

Se zaváděním totalitních manýrů, masovou imigrací a likvidací občanských svobod klesá po celé Evropě důvěra původních bílých obyvatel v jejich vlády a zastupitelské sbory.

Tento pokles se nevyhnul ani sousednímu Německu. Tam v současné době věří spolkové vládě pouze 33% dotázaných (loni to bylo ještě 55%), parlamentu (Bundestagu) důvěřuje pouze 37% populace (před rokem 50%). Důvěra klesá i vůči EU, té důvěřuje pouze 31% Němců (loni 38%).

Situace je mnohem dramatičtější v bývalé NDR, kde lidé stále mají zkušenosti s předchozí totalitou. Tam například EU důvěřuje pouze 20% obyvatel!

Podobný obrázek vidíme po celé Evropě, kdekoliv se udělá trochu poctivý výzkum veřejného mínění, tak dostáváme stále stejný obrázek. Lidé liberální lži-dokracii nevěří, vidí, že celá stojí na lži a manipulaci (její konstruktéři ze lži žijí odjakživa). Proto také musí liberálně demokratické režimy zavádět stále tvrdší represe. Stačí se podívat na vládu „Ukrajince“ Fialy a jeho poradců.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *