Multikulturní bizár. Pardubický kraj chce platit Vietnamcům výuku vietnamštiny. Proč skončila ČSSD na smetišti dějin?

Sdílet

Naprostá odtrženost současných politických elit od vlastního národa, který je ale živí, asi dosáhla nejvyššího bodu za celou historii novodobé české státnosti.

Posledním příkladem je nápad hejtmana pardubického kraje Martina Netolického (ČSSD), aby kraj začal platit Vietnamcům v ČR výuku vietnamštiny! Ne, to není žert, ale oficiální prohlášení pardubického hejtmana! Prý je potřeba, aby se mladá generace Vietnamců zdokonalila ve vietnamštině. Tedy ne v jazyce země, ve které žijí, ale v jazyce své původní vlasti. Tento bizár jako obvykle bude platit český daňový poplatník, který je vystaven neustálému multikulturnímu obohacování vietnamské komunity. Za zmínku snad stojí, že jednání proběhlo v pražské tržnici SAPA, která je vyhlášeným centrem vietnamských zločineckých mafií.

Vietnamci se v ČR podle vyjádření předních politiků establishmentu živí primárně prodejem drog českým narokomanům), pašováním imigrantů, podvody se spotřební daní a DPH.

Čtenář musí chápat, že na problémy českých politiků nemají politici establishmentu čas, vždyť se přece přednostně musí starat o blaho Ukrajinců, Vietnamců, muslimů, černochů, Cikánů atd…

Až budou v ČSSD dumat, proč je zcela opustili čeští voliči a strana se potácí na okraji zániku, tak ať uvědomí, kdo je volí. Vietnamci to nejsou!

Jenže podobné perverze razí i politici ODS, TOP 09, KDU-ČSL. STAN, Pirátů a ANO. zapomenout nelze ani na kandidaturu podivného vietnamského podnikatele do pražského magistrátu za SPD před 6 lety a o vietnamské voliče bojovala i Trikolora a Svobodní („překvapivě“ to dopadlo krachem).


Sdílet

2 Replies to “Multikulturní bizár. Pardubický kraj chce platit Vietnamcům výuku vietnamštiny. Proč skončila ČSSD na smetišti dějin?

  1. Adarace vietnamské kriminální komunity z rad části české společnosti a to včetně tak zvaných Vlastenců je těžko pochopitelná, Vietnamců jejich dětem přidávají Fet a ti lidé je ještě háji …. Lobotomie v přímém přenosu

  2. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Multikulturní perverze zachvátila všechny strany včetně Spd a Trikolóra , tudy cesta nevede!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *