Německé dráhy lákají uprchlíky do Německa – prý na práci. Zaměstnance shánějí v Egyptě a v Tunisku, proč ne vedle v Polsku, nebo Česku?

Sdílet

Německé dráhy (DeutscheBahn) plánují zahájit rozsáhlou náborovou kampaň, cílem je získat 25 000 nových spolupracovníků. Půjde o strojvůdce, vedoucí vlaku, průvodčí atd. To by snad nebylo nic divného, protože se jedná o obří moloch o 220 000 zaměstnancích. Co je ale opravdu zvláštní, že plánují verbovat zaměstnance třeba v Egyptě, nebo v Tunisku! Kromě Balkánu se chtějí zaměřit právě na muslimskou Afriku

Proč ne v sousedním Polsku, nebo Česku? To jsou přece kulturně blízké země, mnoho lidí tam umí německy atd. Místo toho chtějí z ciziny přivézt nevzdělané muslimy? Německé dráhy jsou státní podnik a německá vláda pilně pracuje na islamizaci země a tak není divu, že se musí zapojit i státní firmy. Proto se nedivte, až vás příště v německém vlaku průvodčí nebude zdravit Guten Tag, ale salam aleikum…..

Je to oblíbený trik evropských vlád, jak dovážet do Evropy legálně další nebílé imigranty a prožilo si ho i Česko, když byli za vlády M. Topolánka (ODS) na práci v továrnách dováženi Vietnamci, Mongolové, aby se ukázali, že neumí vzít do ruky šroubovák. Většina z nich pochopitelně v zemi zůstala a zapojila se do kriminálních aktivit – především prodej drog a pašování lidí.


Sdílet

One Reply to “Německé dráhy lákají uprchlíky do Německa – prý na práci. Zaměstnance shánějí v Egyptě a v Tunisku, proč ne vedle v Polsku, nebo Česku?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *