Vánoce nahradilo „období zimní uzávěry“. Politicky korektní newspeak na britské univerzitě zrušil Vánoce, prý jsou moc křesťanské. Zaměstnanci dostali manuál, jak mají v budoucnosti mluvit. Na tenhle západ chcete patřit?

Sdílet

Zaměstnanci britské Brighton university dostali 9. stránkový manuál od vedení školy. Ten jim radí, jaká slova nemají raději vypouštět z úst.

Především se mají zdržet používání slova Vánoce, protože je to moc křesťanské (Christmass. Christ) . Místo toho mají používat slovní spojení „období zimní uzávěry“ (winter closure period).

Používání předepsaného newspeku sice není povinné, ale znáte to. Kdo ho nebude používat, tak brzy zjistí, že už pro něj na univerzitě není místo.

Odvážnější studenti tento manuál nazývají orwellovštinou a omezováním svobody slova a projevu. Aby se za pár týdnů nedivili….

Totalita a muslimský chalífát jsou tady v Británii nastolovány šíleným tempem a represe proti názorové opozici je už dnes běžnou realitou.

Tohle je ten západ, kam chtějí „české elity“ patřit? Děkujeme, nemáme zájem! Nám Čechům stačí normální národní demokracie a svoboda slova!


Sdílet

One Reply to “Vánoce nahradilo „období zimní uzávěry“. Politicky korektní newspeak na britské univerzitě zrušil Vánoce, prý jsou moc křesťanské. Zaměstnanci dostali manuál, jak mají v budoucnosti mluvit. Na tenhle západ chcete patřit?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *