Floridský guvernér Ron DeSantis žádá vyšetření korona vakcín před velkou porotou. Vakcináři a „odborníci“ jsou z toho zděšeni. Bojí se odhalení svých lží a korupčních vazeb na farmaceutické firmy Pfizer a Moderna?

Sdílet

Floridský guvernér Ron DeSantis (rep.) prosadil před velkou porotou vyšetřování „nekalých praktik a špatného jednání “ v souvislosti s očkováním experimentálními vakcínami oproti koronaviru. Má se prošetřovat skutečná účinnost vakcín a jejich případné vedlejší následky, který je velké množství.

Mezi propagátory nevyzkoušených vakcín a pro vakcinačními „experty“ to vyvolalo zděšení. Prý to ohrožuje veřejné zdraví a důvěru ve vakcíny jako takové. Jak vyšetřování podivně schválených vakcín a velké množství vedlejších účinků těchto „údajně bezpečných vakcín“ může ohrožovat veřejnost, mi není známo.

Čeho se ve skutečnosti tihle lide bojí, je odhalení jejich lží a korupčních vazeb na výrobce vakcín, kterým pomohli k pohádkovým ziskům. Stačí si připomenout minulost výrobců korona vakcín Pfizer, Johnson a Moderna.

Tak to bohužel fungovalo všude na světě. U nás doma v Česku si stačí vzpomenout na podivně zbohatnuvší dceru bývalého ministra zdravotnictví a vakcinéra R. Prymuly (psali jsme zde), nebo vakcinačního vládního „odborníka“ R- Maďara (ten pro dovozce vakcín rovnou pracoval – psali jsme zde).

Floridské události dávají určitou naději, že pravda vyjde na povrch a možná i dojde k potrestání alespoň části viníků uměle vyvolané korona plandemie. Ačkoliv na ty hlavní viníky asi zase nedojde…

Ředitel výrobce vakcín Pfizer A. Bourla si na korona vakcínách pěkně namastil kapsu

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *