Silvestrovské řádění uprchlíků v Německu připomínalo občanskou válku. Hon na hasiče, sanitky a policisty. Už i prorežimní politici začínají opatrně mluvit o „problémech s imigranty“, jako řešení navrhují zákaz prodeje zábavní pyrotechniky….

Sdílet

Jako každý rok oslavili uprchlici a barevní imigranti Silvestra po svém. Velké německá města připomínala podle medií scény z občanské války, Uprchlíci pořádali hony na zasahující hasiče, zdravotníky a policisty, házeli po nich kameny a lahve a některé i bili. Jinde zapalovali autobusy, auta a rabovali obchody. Jen v Berlíně bylo zraněno 41 policistů a 15 hasičů.

Podobné scény se dějí v Německu běžně, ale letos se něco změnilo. První prorežimní politici začínají poukazovat na imigrantský původ násilníků. Třeba ministr vnitra Herbert Reul (CDU) v Porýní-Vestfálsku mluvil otevřeně o násilí imigrantů, to by se v minulosti nestalo. Ale zatím je to první vlaštovka, třeba starosta z imigrantské no go čtvrti Neukölln v Berlíně Mike Hikel (soc. dem) se sice děsil ze scén, které připomínaly občanskou válku a poukázal na velký počet berevných násilníků, ale jako řešení požaduje zákaz prodeje zábavní pyrotechniky.

Na úrovni spolkové vlády ale trvá mrazivé mlčení. Jich se to přece netýká, oni mají své ochranky a střežené kanceláře a problémy německých občanů je nezajímají.

Nakonec to vypadá, že jediní rozumní jsou asimilovaní imigranti jako Ahmad Mansour, který již léta prohlašuje, že se o žádnou integraci nejedná, jde prý o výměnu obyvatelstva a kultury. Své si přidal i šéf policejních odborů Rainer Wendt, podle něj jsou na vině politici, protože stále policii obviňují z rasismu a otevřeně uprchlíky vůči pučistům rozeštvávají.

Změna v Německu ale nenastane žádná, země je urychleně islamizována a je nastolováno liberálně demokratická totalita.

Řádění uprchlíků během silvestrovské noci zasáhlo mnoho německých měst

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *