Obří skandál s předraženými respirátory zachvátil Německo. Dcera významného politika CDU byla vzata do vazby. Bylo to v ČR jiné?

Sdílet

Když v roce 2020 naplno propukla koronavirová plandemie, bylo jedním z prvních opatření politických elit hysterické shánění ochranných prostředků, především technických respirátorů. Nejinak tomu bylo v Německu. Tehdy se náhle vynořila neznámá švýcarská firma, která prodala německé vládě respirátory v hodnotě 700 mil EUR (asi 17 mld. Kč). Obchod domluvila jistá Andrea Tandlerová, dcera bývalého generálního sekretáře tehdy vládní CDU Gerolda Tandlera. Za to se společníkem Dariusm N. inkasovala provizi ve výši 48 mil EUR. Respirátory v hodnotě euro centů se tehdy prodávaly za cenu 10 EUR a vyšší. Andrea Tadlerová později zprostředkovala prodej podobně „výhodných! respirátorů“ i pro spolkové země Bavorsko a Porýní-Vestfálsko.

Nyní jí zatknula bavorská policie a vykutálená dáma sedí ve vyšetřovací vazbě pro daňové podvody. Jí nestačily už obří provize, ona ještě tyto příjmy nepřiznala!

Takových šibalských na politiky napojených firem byla plná Evropa. Bohužel to samé se dělo i v Česku a na Slovensku. I tady na corona plandemii pohádkově zbohatly určité firmy, které měly napojení na ty správné politiky. Například jistý P. Švec a jeho firma LA factory z Lanškrouna, který se stav významným dodavatelem ministra zdravotnictví Vojtěch (ANO) a některé další.

Corona plandemie tedy nebyla jen globální lumpárna s corona terorem a pochybnými vakcínami, ale i mega zlodějna liberálně demokratických politiků a jejich kámošů po celé Evropě.

prometheus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *