Izrael otevřeně hovoří o útoku na Irán a jeho jaderná zařízení a vojenské základny. Vyhlásí Izraelcům „Ukrajinec“ Fiala válku jako Rusům?

Sdílet

Nová izraelská vláda zcela otevřeně hovoří o útoku na Irán a jeho jaderná zařízení a vojenské základny. Prý se jedná o existenční nebezpečí pro židovský stát. Bude se tedy jednat o další z útoků izraelské armády proti cizímu suverénnímu státu (Sýrie, Irák, Libanon atd.). Na to jsme si už zvykli, Jenže nyní jsme v nové situaci. Na Ukrajině zuří válka NATO a jako agresor je označeno Rusko. Bude stejně měřeno Izraeli po svévolném útoku na jiný stát? Vyhlásí „Ukrajinec“ Fiala Izraeli válku a začne do Iránu posílat zdarma zbraně?

Odpověď každý zná. Fiala a jeho nejbližší poradci (Pojar, Klíma-Kauders) jsou židovského původu (Fiala pouze částečně poznámka redakce) a budou držet basu. Takže se o tom raději nebude mluvit, vždyť přece „we stand with Izrael“ je motto české židovské obce a jejich příznivců a ti mají plně pod kontrolou českou zahraniční politiku. Není divu, že Češi mají klesající důvěru v onu „nestrannou“ liberální demokracii.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *