Nový americký kongresman je sexuální deviant. Republikánská strana v řízeném rozkladu?

Sdílet

Nový americkýcký kongresman za Republikány George Santos přiznal, že na brazilském festivalu přišel v kostýmu transvestita (drag queen). Nejprve se jako obvykle pokoušel lhát, ale usvědčily ho fotografie z akce, které na akci pořídil další transvestit. Santos tvrdí, že šlo o zábavu a prý sexuální deviant není.

Santos je sice formálně ženatý, ale hned od začátku jeho politické kariery jde z jednoho skandálu do druhého. Například se ukázalo, že nabízel „manželství“ nezletilému chlapci. Také si vymyslel „židovský“ původ, aby se před volbami zalíbil mediím.

Kolegové z Republikánské strany ho sice vyzývají k rezignaci, to ale on odmítá. Otázkou tedy je, kdo ho do politického křesla dosadil? Je to útok na republikánskou stranu a snaha o její řízený rozklad? Republikáni odmítají velkou válku s Ruskem a tak by to nebylo nic divného.

Joe Nowak, Chicago, USA

Americký kongresman za Republikány G. Santos……..

Sdílet

One Reply to “Nový americký kongresman je sexuální deviant. Republikánská strana v řízeném rozkladu?”

  1. Mozna bude v brzke dobe pracovat jako vedlejsak ve FOX News stejne jako dalsi uchyla -republikan Jenner jez v sedmdesati zjistil ze je vlastne zena nechal si narust vlasy vycpat kozy natahnout a vybotaxovat tvare a jen ty boty c 16 se tezko shaneni, lodicky na podpatku .Opravdu vesela spolecnost mozna ze by i Biden ? Clovek nikdy nevi vzdyt i starej Pellosi je v podezreni ze tam mel faggota na noc kdyz stara kvakala rukama ve Washingtonu.Kdo dnes neni buzerant tak se za nej vydava ,jak se zacalo pred lety rikat v Hollywoodu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *