Co čeká Čechy. Chudoba, placené zdravotnictví, cenzura, represe, totalita a nejspíš válka…

Sdílet

Až se dneska tady v Americe vyspíme, tak Češi už budou znát nového prezidenta. Není úplně důležité zda se jím stane agent Pávek, či Bureš. Já osobně jsme si skoro jist Pávkem, protože síly, které ho prosazují, ovlivňují volby tady v Americe již několik let. Ale to není důležité.

Důležité je, co nyní nastane u nás ve staré vlasti. Co čeká Čechy, tisíciletý historický národ v srdci Evropy?

Zcela jistě řízená chudoba, ta je už realitou a bude jen akcelerovat prostřednictvím nových daní (nemovitosti atd.) a uměle zvyšované inflace, dojde k odstranění bezplatné zdravotní péče (pro imigranty bude ale dál zdarma), k dalšímu zredukovaní kvality školství (ukrajinizace). Opět se rozjede masová imigrace z Afriky a Asie a to již zcela otevřeně. Na poli svobody slova dojde k prudkému omezení občanských svobod a nastolení otevřených represí – zkrátka liberálně demokratická totalita ve vší parádě. Část společnosti u toho bude hýkat nadšením, Obzvlášť mládí lidé na universitách humanitního směru, sice jim prudce poklese životní úroveň a kvalita života, ale oni budou jásat, jak se uskromňují pro klima, Ukrajinu, LGBT, uprchlíky atd. Že se to týká i jejich rodičů a prarodičů, jim bude jedno.

Bohužel Čechy navíc čeká velmi pravděpodobně přímé zapojení do konfliktu USA proti Rusku. Už nepůjde pouze o dodávky zbraní zdarma, půjde o vyslání vojáků odvedenců na Ukrajinu. Mnoho z nich se už nikdy nevrátí, nebo se vrátí jako mrzáci.

Z medií se jim budou posmívat lidé jako Fiala, Rakušan, Němcová, Pojar, či Klíma, těch se chudoba a špatné zdravotnictví a školství týkat nebude, Jejich synové nepůjdou do války, ale schovají se někde v cizině, cizí pasy už dávno mají. Nebo jim otcové zajistí výjimku.

Není ale potřeba propadat zoufalství. Pokud se Češi dokáží masově zmobilizovat a tohle vše odmítnout, tak se ještě mohou zachránit. Bohužel už to nebude možné bez velkého sociálního konfliktu. Volby nic změnit nemohou, ty má cizina pod plnou kontrolou. Začněte se na ten konflikt připravovat, jinak vás fyzicky zlikviduje druhá strana.

Jak pravil jeden z otců zakladatelů, „pokud musí přijít válka, ať přijde….“ (shall it mean war, than it comes)


Sdílet

5 Replies to “Co čeká Čechy. Chudoba, placené zdravotnictví, cenzura, represe, totalita a nejspíš válka…

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Smutné čtení – ale bojím se že pravdivé

  2. Čechy čeká zoufalý boj o přežití , už teď jsme obrovsky zadluženou , nesoběstačnou německou kolonií

  3. „Není úplně důležité zda se jím stane agent Pávek, či Bureš.“
    tak ono to tak uplne jedno neni, je to sice jeden vetsi zmetek nez druhy ale Bavic ma,na rozdil od toho vesaku na zelene cepice,alespon trochu poneti o ekonomii. A jelikoz Vesak uz je prezidentem, bude ten pologramotny zmetek tlacit na prijmuti Eura, coz bude mit dalekosahly dopad a zmizi tim posledni spetka statni suverenity. Vzhledem k tomu ze Euro je uz davno technicky na prkne, a existuje pouze diky svindlovani bilanci bank a statu, je jen otazka casu nez se to polozi a dusledky budou daleko horsi nez v pripade koruny. Tim ze do eurozony ted nabiraji jeden balkansky Kocourkov za druhym, je jasne ze se tim proces rozkladu jeste urychli. A bankrot nebudou jen balkansti zebraci nybrz poradne za usi dostane i udajne ekonomicky silne Nemecko, uz ted maji k masivne zasvindlovane vysi vlastniho dluhu dodatecne 1.269.075.983.239,31 € ostatnimi staty eurozony nezaplacenych pohledavek an clearing konte eurozony Target2. Az se Italie nebo nektery balkansky Kocourkov polozi, coz je jen otazka casu, poleti i slavny Skopcakov do komina.

  4. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    prijatie bezcenneho eura = vysavac zdrojov vsetkych statov v prospech germanov

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *