Východoněmecká obec s 1600 obyvateli dostane 400 uprchlíků. Občané se pokusili probít násilím na zasedání okresního výboru, který o tom rozhodl. Po rozhodnutí se režimní politici posmívají napáleným voličům a vyzývají k „občanskému dialogu“

Sdílet

Severoněmecká obec Upahl v okrese Grevesmühlen (Meklenbursko-Pomořansko) má zhruba 1600 obyvatel. Tamější okresní rada rozhodla, že jim v obci zřídí azylantské centrum z kontejnerů, které pojme 400 uprchlíků. To je 25% celkového počtu obyvatel obce a to tam již pár desítek barevných imigrantů žije.

Zasedání okresní rady proto bylo velmi bouřlivé. Před budovou se srotilo 700 místních obyvatel (tedy více než poloviny všech dospělých) a velmi hlasitě protestovalo proti plánu na zřízení azylantského centra. Někteří demonstrující se dokonce pokusili násilím proniknout do budovy a schválení centra narušit. Policie, která preventivně kordonem chránila budovu zasedání, je zadržela a promptně obvinila. Politici a media okamžitě začali šířit obvyklou režimní mantru, že se jednalo o „pravicové živly a populisty“. (Podoba s „dezoláty a ruskými šváby“ z úst představitelů českého liberálně demokratického režimu je čistě náhodná)

Rozhodnutí bylo celkem „hladké“, tamější okres ovládají prorežimní CDU, SPD (sociální demokracie) a Levice (bývalý komunisté). Proti byla pouze AfD a ta neměla se svými návrhy na zrušení návrhu šanci. Místní prorežimní politici se tedy zcela bez ohledu na zájmy svých voličů rozhodli o de facto násilné islamizaci obce, vysokou kriminalitu atd. Jen to potvrzuje novou situaci v liberálních demokraciích. Kdy volby již o ničem nerozhodují a jsou rozhodovány předem z nadřízených center. Režimní politici to ví a proto je vůbec zájmy a názory voličů nezajímají a nijak se na ně neohlížejí. Jednají plně v zájmu těch, kdo je dosadil k moci a to voliči nejsou. Proto si mohou dovolit být arogantní jako místní předák CDU, který rozzuřené obyvatele zpětně vyzval k „občanskému dialogu“ o zřízení centra, které ale již bylo schváleno a bude postaveno. To asi bude opravdu podnětná diskuze! „Sice jsme to již schválili, ale diskutovat klidně můžete“.

To je zcela identické v provincii zvané posměšně Česko. Zajímá snad „Ukrajince“ Fialu, nebo Taiwance Vystrčila názor českého voliče?! Pochopitelně, že ne! Vždyť do tučných pašalíků je posadil jejich zahraniční pán a tomu oni slouží. Volič a volby jsou jen pro parádu, aby se neřeklo.

Z toho pak plyne ono pošklebování se a posmívání se běžným lidem ze stran politických „elit“. To totiž odkoukali od svých pánů. Ti historicky vždy bud skuhrají, jak jim všichni ubližují a když se dostanou k moci, tak se gojům posmívají nanejvýš arogantním způsobem.

Lidé budou muset začít chápat, kde je problém a kdo je jejich skutečný protivník. Loutky někde na radnici, nebo v protektorátní vládě to nejsou. Loutky bez loutkovodičů jsou jen kus dřeva! Zbavte loutky loutkovodičů a zbavíte se i loutek.


Sdílet

One Reply to “Východoněmecká obec s 1600 obyvateli dostane 400 uprchlíků. Občané se pokusili probít násilím na zasedání okresního výboru, který o tom rozhodl. Po rozhodnutí se režimní politici posmívají napáleným voličům a vyzývají k „občanskému dialogu“”

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Nic není ztraceno, chce to jen pořádnou dávku odvahy od místních. Muslimským vetřelcům je třeba neustále znepříjemňovat život. Není to těžké, úplně stačí demonstrovat národní zvyklosti, například pejskaři budou chodit i se svými miláčky vsí, obyvatelé se dohodnou a mohou pravidelně dle dohody pořádat setkání, kde samozřejmě bude vepřové maso a pivo. Většinu domů by měly zdobit kříže. To vše muslimy pohoršuje. Nejsou v žádném případě mírumilovní, je proto třeba mít něco, čím se lze účinně bránit a samozřejmě bránit i své sousedy. K obraně poslouží i prasečí hlava, prasečí krev. Polít nepřizpůsobivého, zlobivého muslimského souseda kýblem vepřové krve je pro něho hodně nepříjemné. Nejde jen o krev, ale hlavně o to, že je to prasečí krev, tedy krev z nečistého zvířete. Taková semknutá nepřátelská obec umí pořádně znechutit pobyt. O to jde, o malé krůčky. Ty nakonec povedou k velkému vítězství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *