Německý ministr se musel poroučet, protože nesplňoval genderovou kvótu. Ministerstvo pro životní prostředí obsadil herec

Sdílet

Evropská politika začíná připomínat nepovedenou komedii a její režiséři se musí nebohým gojům pochechtávat.

V Německé spolkové zemi Durynsko (bývalá NDR) se musel ze svého postu poroučet ministr Dirk Adams (Zelení), ukázalo se, že jeho pohlaví nesplňuje genderové kvóty, které se sama strana Zelených naordinovala. Jeho místo tak zaujme členka strany Zelených Doreen Denstädtová.

Ta sice nemá odpovídající kvalifikaci, ale má správné pohlaví a to rozhoduje. Tím ale obměny tamější zemské vlády neskončily. Novým ministrem životního prostředí se stal Bernhard Stengele, ten před vstupem do politiky působil jako herec a ředitel malého divadla. Není známo, že by se někdy věnoval problematice životního prostředí.

Vše nasvědčuje tomu, že evropský politický systém je záměrně ničen a diskreditován, aby mohl být lidem následně islám jako řešení, protože v islámu jsou alespoň základní hodnoty jako rodina apod. normální. Moudří lidé vědí, kdo za snahou o likvidaci tradiční rodiny a evropských bílých národů stojí! Díky tomu také mají metody, jak tomu zabránit, ale budou potřebovat probuzení spící většiny.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *