V Německu budou po zinscenovaném puči „důchodců“ opět omezovat držení zbraní. Liberálně demokratická totalita klepe na dveře

Sdílet

Německá vláda připravuje prostřednictvím spolkové ministryně vnitra N. Faeserové (soc. dem.) další zpřísnění zbraňové legislativy pro německé občany. Důvodem je údajně nedávný zásah policie proti „Říšským občanům„, kde se jednalo o zjevnou policejní provokaci proti skupině neškodných důchodců a bývalé poslankyní opoziční AfD (psali jsme zde). Dalším důvodem mají být údajně silvestrovské řádění mladých imigrantů v ulicích německých měst.

Podle vlády má dojít k úplnému zákazu vlastnictví poloautomatických zbraní jak pro lovce, tak pro sportovní střelce. Jelikož je dnes většina zbraní poloautomatických, tak to bude de facto znamenat úplné odzbrojení bílých Němců. Vždyť legálně budou moci vlastnit pouze jednoduché zbraně a ty jsou na obranu nevhodné (s výjimkou brokovnice dvojky). Imigrantské zločinecké klany mají stejně zbraně z černého trhu a jich se omezení určitě týkat nebude.

Je to další z kroků současných vlád, které pracují na nastolení liberálně demokratické totality, která bude následně překlopena v evropský chalífát.

Jak napsal G. Orwell, „zárukou svobody je puška visící na stěně dělníkova domu“. Jinými slovy, totalitní režim zbraně lidem nechat nemůže. Kdy přijde s podobným návrhem i vláda Ukrajince P. Faily?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *