Režimní server Forum 24 nám dělá reklamu zdarma. Budeme mít zase pravdu jako u obav ze zavádění totality, negativních účinků korona vakcína, řízené imigrace a dalších „dezinformací“?

Sdílet

Bizarní prorežimní hlásná trouba zvaná Forum24, která je financovaná především ze zahraničí, se pustila do námi zveřejněného článku dne 7. prosince letošního roku o skutečné roli „ukrajinské armády v ČR“. V článku si náš spolupracovník klade několik zásadních otázek k tématu, proč do ČR přijíždějí na výcvik „ukrajinští“ vojáci s bojovou zkušeností. Ten by jim měla poskytnou „česká“ armáda, která žádné podobné zkušenosti nemá?! Divné že, zkušené válečníky budou učit ti nezkušení, kteří zažili dosud pouze spojenecký boj s „hadráři“ v Afganistánu a Iráku, kde působili jako přívěšek zahraniční okupačních jednotek?!

V ČR se necvičí“ žádní čerství ukrajinští odvedenci, ale zkušení válečníci s mnoha lety zkušeností z válečných operací na východě „státního útvaru“ zvaného Ukrajina. K podivnost ohledně „výcviku“ patří i to, že se jejich pobyt v ČR v parlamentu a senátu schvaloval až zpětně v době, kdy tu tyhle podivné jednotky již reálně byly. To je mimochodem protiústavní, ale kdo by si v liberálně demokratické totalitě lámal s nějakou ústavou hlavu, že?! Nebýt místních občanů-aktivistů z okolí Libavy, kteří na situaci upozornili, tak tu byly tyhle jednotky nelegálně asi celou dobu.

Janďourku (autor článku), kdyby jste měl alespoň základní schopnosti samostatného přemýšlení, tak by jste chápal, že ten, co nic neumí, nemůže učit toho, co něco umí! Jenže to by jsme od režimního pisálka chtěli moc, že?! Myšlení zkrátka bolí a bolesti myšlení se lidé jako Janďourek hrozně bojí :-).

Proto je na místě naprosto správně otázka, co tu tihle zkušení cizí válečníci dělají zrovna v době, kdy roste nespokojenost s liberálně demokratickým režimem, který velkou část populace uvrhl a ještě uvrhne do chudoby a bídy?! O nárůstu sebevražd zoufalých důchodců a matek samoživitelek snad slyšeli i ti nejoddanější služebníci totalitního režimu ve Forum 24. Že režim nemá podporu? Tak si zkuste zadat nezávislý výzkum, který se jich na otázky dneška zeptá. Režim to dělá (máme informace přímo ze zdroje, tak jsou úřednicí režimu loajální k lib. dem, že to vše nahlásí nezávislým mediím) a výsledky nikdo raději nezveřejnuje. Ona stačila zkušenost ze Slovenska, kde z výzkumu veřejného mínění vylezlo, že většina Slováků si přeje vítězství Ruska a ne Západu (oficiálně Západ zatím bojuje pod značkou Ukrajina). K protirežimním nepokojům tedy určitě dojde a mohou být velmi divoké, lidé připravení o holou existenci, nemají co ztratit. Masové demonstrace na podzim byly jen začátkem.

Jedno z možných vysvětlení je, že si režim na pokyn svých zahraničních pánů doveze cizí armádu, která nebude mít skrupule zakročit proti místním lidem. Českým vojákům by se určitě nechtělo střílet do vlastních lidí, oni mají většinou na rozdíl od režimních kolaborantů typu Janďourek and CO. empatii k vlastnímu národu. Válečným hrdlořezům z ciziny s lety zkušeností ze skutečné války to žádný problém dělat nebude.

Jandourek navíc vyhrožuje trestním oznámením jednomu z čtenářů za příspěvek po článkem, kde autor mluví o „pozabíjení nacistů“. Naše redakce komentáře (s výjimkou spamů, reklam a případných osobních invektiv na jiné diskutující ) nemaže. Jako občané státu Texas, USA ctíme svobodu slova a to absolutní i když nemusíme s některými názory souhlasit. Trochu nám není jasné, jakým jménem bude Jandourek to TO na policii psát. Jako kumpán potomků místních nacistických hrdlořezů typu Ivan Lytvynčuk-Dubový, nebo Dmytro Kljačkivskyj, kteří vraždili polské, ruské, české a rusínské civilní obyvatelstvo během 2. svět. války? Nebo snad jménem potomků příslušníků pomocných oddílů SS a 14. dobrovolnické divize SS „Halič“, které tvořili ukrajinští „vlastenci“? Ti všichni se účastnili vraždění místního obyvatelstva často Židů (zde je nutno podotknout, že pro část členů těchto oddílů motivací byla snaha vyřídit si účty s organizátory hladomoru ve 30. letech, kde převážná část velitelů a popravčích komand byla tvořena židovskými revolucionáři). Na tohle všechno současný ukrajinský režim navazuje a hlásí se k tomu!

Bohužel špatná zpráva pro udavače typu Janďourek, náš server je umístěn v USA, zde se o žádný trestný čin nejedná a naše redakce bez rozhodnutí amerického soudu nikomu žádné údaje o čtenářích nesdělí! Takže dnešní Quisling, nebo Viktors Arājsa jim podobní mají smůlu, k údajům o našich čtenářích se nedostanou!

Ještě k těm našim údajným dezinformacím. V čem jsme se Jandourku kdy mýlili?

Již několik let jsme předpovídali nástup liberálně demokratické totality, která bude omezovat svobodu slova a Čechy bude chtít zotročit a připravit o majetek? Měli jsme naprostou pravdu! Nebo snad pisálkům ve Forum24 připadá normální vypínat (protizákonně) opoziční weby a trestat lidi s jiným názorem na ukrajinskou krizi, kde válčí Rusko a USA (a jeho satelity) pod vlajkou státního útvaru zvaného Ukrajina.

Pravdu jsme měli i koronaviru, že se nejedná o zdravotní problém, ale politickou agendu dnes přiznávají nepřímo i oficiální orgány a media.

Stejně pravdu jsme měli, když jsme varovali před očkováním experimentálními vakcínami proti koronaviru. Dnes už i oficiální orgány a media přiznávají, že efekt očkování byl minimální, ale negativa značná. Jandourek a spol. se mohou podívat třeba do Německa, nebo sem do USA, kde se již o negativních účincích vakcín píše zcela otevřeně. Že to ještě nedorazilo do kolonie zvané Česko, na tom nic nezmění.

Plně se naplnila naše obava z plánovaného dovozu „uprchlíků“, kteří mají nahradit původní české obyvatelstvo. Jandouku projdi se nekdy ulicemi Brna, Olomouce, nebo Prahy a budeš mít pocit, že jsi v Africe, Vietnamu, nebo Arábii. Informací od našich čtenářů a spolupracovníků u nás ve staré vlasti o tom máme dost. Přispívá k tomu i ukrajinizace české společnosti, nalákáním stovek tisíc „válečných uprchlíků“.

Bohužel se podle všeho naplní i naše predikce, že režim zasáhne proti nespokojené veřejnosti silou. Stačí se podívat do Německa na zinscenovaný „puč důchodců„, který je zjevnou policejní provokací s cílem mediálně ospravedlnit zásahy proti opozici.

Stejně tak se naplňují naše obavy z plánovaného chudnutí české populace v zájmu globální finanční oligarchie, které současný režim slouží. Je jedno zda prostřednictvím „klima teroru“, nebo válkou s Ruskem.

Jandourku, my máme bohužel pravdu a naše „dezinformace“ se bohužel skoro vždy potvrdí a vaše permanentní lži naopak vyplavou na povrch!

Redakci pobavila zmínka, že se popereme „o peníze vybrané od prosťáčků“. Hned pod článkem o našem serveru na Forum24 je přitom skuhravá reklama o peníze! My žádné peníze od čtenářů nevybíráme a nikdy jsme nevybírali! Náš provoz si financujeme sami. Nám nemusí přispívat miliony podivní odsouzení miliardáři podvodníci, ani americké nadace napojené na vládu, ani pochybný „Fond nezávislé žurnalistiky, který je tak transparentní, že neuvádí své dárce!

Serveru Forum24 děkujeme každopádně za pěknou reklamu zdarma. Když nás posledně mediálně zviditelňoval J. Cemper ze spolku „manipulátoři“, tak se nám výrazně zvedla čtenost. Jistě to bude i tentokrát.

Závěrem vyjadřujeme potěšení, že náš server čtou i oddaní služebníci liberálně demokratického režimu. To nás by asi čtení bizarních serverů jako Forum24 samo od sebe nenapadlo, bylo by to plýtvání vzácným časem. Na výše zmiňovaný článek nás upozornili naši čtenáři až zpětně.

P.S. Vzkaz „redakci“ Forum24: motto „názorový internetový deník pro obranu liberální demokracie“ je opravdu bizár! Trochu soudnosti vážení, copak vy jako hlásná trouba režimu máte na něco „názor“?!

Medium „slušných a vzdělaných“ přívrženců liberální demokracie…. v čem se liší od Rudého práva 50. let, nebo Der Stürmeru?

Sdílet

2 Replies to “Režimní server Forum 24 nám dělá reklamu zdarma. Budeme mít zase pravdu jako u obav ze zavádění totality, negativních účinků korona vakcína, řízené imigrace a dalších „dezinformací“?

  1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
    Super článek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *