Berlínská policie bude muset začít užívat antidiskriminační a genderovou mluvu. To jistě vyřeší obří kriminalitu imigrantů. Šílenství západních „elit“ nezná mezí

Sdílet

Berlínský senát (zemská vláda) schválil nařízení, podle kterého se místní policie bude muset řídit antidiskriminační a genderově vhodnou mluvou, když bude oslovovat podezřelé či běžné občany. K tomu přísluší i „zemský program pro diverzitu“. Například police už nebude smět používat slova jako imigrant, ale místo toho bude muset používat označení „lidé s přistěhovaleckou minulostí“, nebo „lidé s mezinárodní minulostí“!

Místo slova azylant bude nařízeno označení „o azyl žádající“, nebo ještě lépe „člověk pod mezinárodní ochranou“!

Zakázány budou rovněž výrazy jako žena v šátku (Kopftuchträgerin), mentálně postižený „geistig behindert“, nebo slovo rasa „Rasse“!

Policisté budou muset tento nový newspeak používat i v písemném styku.

Není mi ale jasné, jak taková nařízení pomohou k omezení masové kriminality páchané právě těmi imigranty a uprchlíky. Berlín je město s nejvyšší kriminalitou v celém Německu a existuje v něm řada imigrantských „no go zón“, jet večer metrem vyžaduje často značnou odvahu, stejně jako procházka v parku.

Politici, kteří tato opatření schválili mají pochopitelně vládní limuzíny a ochranku. Jich se kriminality imigrantů netýká a osudy běžných Němců je už dávno nezajímají.

Nesmějte se Němcům, například na min. zahraničí mají novou tiskovou mluvčí a to je „Češka s vietnamskými kořeny“. Tyhle ideologické perverze tedy dorazily už i do Čech.

Za povšimnutí rovněž stojí fakt, jak jsou do vedení velkých měst instalováni (nikoliv voleni) různí podivíni, fanatici a blázni viz. třeba v Praze Piráti, Židle Sobě, ODS a Stan, kteří právě onu agresivní agendu prosazují. Kdopak je tam dosadil? Ukáží na ně lidé konečně prstem? V Praze by to z MHMP měli ke skutečnými viníkům opravdu jenom kousek.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *