Obrovské počty úmrtí po korona vakcínách už chtějí v Německu vyšetřovat i prorežimní politici. „Česká“ vláda očkování dál propaguje!

Sdílet

Počet úmrtí po experimentálních vakcínách především od firem Pfizer a Moderna dosáhl v Německu takového rozsahu, že vyšetřování začínají požadovat už i prorežimní politici.

Paniku spustila studie vedoucího patologa univerzitní kliniky v Heidelbergu prof. Petera Schirmachera. Podle této studie bylo očkování příčinou úmrtí nejméně 30% osob (studie mluví o 30-40%!), krátce zemřely krátce po aplikaci experimentálních vakcíny! Jinými slovy ze všech osob, které zemřely do měsíce po očkování, byla nejméně z 1/3 příčinou úmrtí právě pochybná vakcína! Vakcíny, které vláda v Německu a orgány EU schválily bez jakýchkoliv klinických zkoušek a testů, ačkoliv řada odborníků na rizika upozorňovala.

Místopředseda vládní FDP veřejně požaduje „intenzivní vyšetření možných škod po korona očkování“. Tino Sorge, parlamentní zpravodaj pro zdravotnictví z CDU požaduje otevřené a veřejné vyšetřování a studie následků očkování vakcínami proti koronaviru a jejich vedlejší účinky a škody na zdraví očkovaných. Opozice z AfD požaduje okamžité zastavení očkování, dokud se neprovedou relevantní studie a výzkumy vedlejších účinků očkování.

Češi a Slováci se musí ptát kolik úmrtí po korona vakcínách májí na svědomí jejich vlády a „opozice současné pětikoalice“ ( v ČR byla proti očkování v parlamentu pouze SPD a na Slovensku Kotlebova LSNS)? Čísla budou nepochybně velmi podobná údajům v Německu a bude se jednat o tisíce zbytečných úmrtí, která má na svědomí globální finanční oligarchie, její místní 5. kolona „odborníků a politiků“.

Děsivé je, že současný ministr zdravotnictví Válek (ANO) dál očkování pochybnými vakcínami podporuje. Vláda „Ukrajince“ Fialy dokonce investuje do podpory očkování desítky milionů kč, které přidělila spřáteleným firmám a jako hlavního korona kašpara najala herce P. Čtvrtníčka. Jeden se musí ptát, co politiky k těmto šíleným krokům vede? Vždyť to bude stát životy dalších nebohých důvěřivých a vystrašených Čechů! Je to strach ze zahraničních pánů, nebo korupce ze strany západních farmaceutických firem? Nebo kombinace obojího? Podivně zbohatnuvší propagátoři očkovávání jako R. Prymula a R. Maďar by asi mohli poskytnout odpověď. Jenže zatím se jich policie neptá. Třeba na ně ale jednou dojde! Stejně jako snad jednou dojde na Babiše, Fialu, Arenbergera a další.

Věděl ředitel Pfizeru veterinář A. Bourla o negativních účincích jeho korona vakcín? Odpověď je ANO, nepochybně to vědět musel a přesto je pustil do oběhu a jeho firma a on osobně na nich vydělávají obrovské peníze!

Sdílet

One Reply to “Obrovské počty úmrtí po korona vakcínách už chtějí v Německu vyšetřovat i prorežimní politici. „Česká“ vláda očkování dál propaguje!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *