Dva negři z Afriky zbili německého strojvedoucího do bezvědomí. Požádal je slušně, aby nepřekáželi na nástupišti při odjezdu. Kdo je v Německu pánem? Bilí Němci to už dávno nejsou

Sdílet

Mezi riziková zaměstnání začíná v multikulturním Německu patřit i strojvůdce ve vlaku. Jeden z nich si večer v západoněmeckém Essenu dovolil slušně německy požádat jistého černocha z Nigerie (oficiálně žije jako válečný uprchlík ze Sýrie na dávkách), aby se uhnul od dveří a nepřekážel při odjezdu vlaku.

Rozzuřený negr, který cestoval a dítětem a partnerkou, se vrhl na překvapeného strojvůdce a surově na něj zaútočil. Na pomoc mu okamžitě přispěchal další negr z Afriky a začal ho přejíždět prázdným dětským kočárkem, skákat na něj a bít ho. Zkrátka takový africký wakanda style večer. Tak se asi řeší podobné situace v Nigerii.

Strojvůdce po útoku upadl do bezvědomí a zůstal ležet na zemi. Několik statečných místních bílých mužů mu přispěchalo na pomoc a jednoho z útočících negrů zadrželi do příjezdu policie. Druhý se dal na útěk, ale byl policií později rovněž zadržen. Lze předpokládat, že brzy budou propuštěni potichu na svobodu, protože vždyť „jenom“ zbili bílého Němce, se kterým se už v Německu stejně nepočítá.

Nebohý strojvůdce byl záchrankou odvezen do nemocnice, kde si nějakou chvíli asi poleží a bude si uvědomovat, jak bezvadné to pestré multikulturní Německo je. Němci mají výhodu, že nemusí jezdit na drahé dovolené do Afriky, protože jim stačí vyjít na ulic a mají tu Afriku hned a bez dlouhého cestování.

V. Š.

Redakce se rozhodla uveřejnit článek v původním autorském znění, protože je potřeba začít se vymaňovat z vnucené cenzury o strachu označování černochů v Evropě slovem černý (negr, nergo). Nevidíme důvod, proč se o agresivních imigrantech vyjadřovat s nějakými ohledy. Jestli to nějakému černochovi žijícímu v Evropě vadí, tak ať se prvním letadlem vrátí do své domoviny a nebude muset nic takového poslouchat! Doma v Africe bude mít od bílých „rasistů“, kteří ho živili, klid.


Sdílet

3 Replies to “Dva negři z Afriky zbili německého strojvedoucího do bezvědomí. Požádal je slušně, aby nepřekáželi na nástupišti při odjezdu. Kdo je v Německu pánem? Bilí Němci to už dávno nejsou

    1. Už jsme Vás jednou upozorňovali, že máte změnit slovník a psát slušně! Berte to jako poslední varování vy etalone „slušnosti, pravdy a lásky“!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *