Rada vlasteneckým aktivistům. Nenechte se zatknout, z vězení jinak už živí nevyjdete

Sdílet

V sousedním Německu došlo k policejně zinscenované akci „puč důchodců“, která má sloužit jako záminka k represím proti vlastenecké opozici. Důsledkem bude zatýkání členů opozice z řad vlastenců a mnozí skončí ve vězení na trvalo.

Podobný scénář síly zla, které v tuto chvíli ovládají naši vlast, připravují i pro české vlastence. Jako bývalý politický vězeň jim mohu dát jedinou radu. Nenechte se zatknout, jinak z vězení živí už nevyjdete: Nebuďte naivní a nevěřte „nezávislé“ justici a nějaké ústavě. Z té si žádný totalitní režim nedělá těžkou hlavu.

Pokud pro vás přijde zatýkací komando, braňte se všemi prostředky, na předvolání na policii se omluvte z důvodu nemoci a nejděte tam. Raději odejděte do ilegality, vaše chvíle ještě přijde a raději na ní přečkejte ve zdraví v ilegalitě! Preventivně si vytvořte síť spolehlivých přátel a bezpečné úkryty ve městech i na venkově. Anonymní velká města jsou dnes na schování ideální. Vytvořte si finanční rezervu a připravte alternativní nástroje pro komunikaci. Totalitní režim běžně šmíruje telefony a maily. Mějte v úkrytech zásoby jídla a vody a prostředků na případnou obranu.

článek nemusí vyjadřovat názor redakce. Jméno autora je redakci známo, ale jedná se o velmi starého pána a tak ho z důvodu jeho ochrany nezveřejňujeme


Sdílet

One Reply to “Rada vlasteneckým aktivistům. Nenechte se zatknout, z vězení jinak už živí nevyjdete”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *