Moldavsko před sociálním výbuchem. Lidé chtějí dobré vztahy s Ruskem. Poradí si s lidovým odporem řízená opozice?

Sdílet

Moldavsko je před ekonomickým kolapsem, oficiální inflace převyšuje 35% (ve skutečnosti atakuje hranici 100%), v zemi není elektřina (dříve ji dodávala Ukrajina), cena západem dodávaného plynu a ropy je 6ti násobek cen v porovnání s dřívějšími dodávkami surovin z Ruska. Vláda vyjednává finanční pomoc (půjčky) od západních vlád/bank, které zemi uvrhnou do ještě větší chudoby. To je obvyklý scénář jak ještě víc zotročit cizí země.

Na celou zemi dopadla obrovská chudoba, běžní lidé nemají na základní potraviny jako mléko a chléb. Moldavané začínají vycházet do ulic a požadují konec současné prozápadní vlády, která zemi zatáhla do ekonomické války s Ruskem. Je otázkou, zda si s lidovým odporem poradí „řízená opozice“?

Moldavský příklad „opozice“ je vskutku bizarní. Jeden z opozičních leadrů totiž uprchl před prozápadní vládou do Izraele (Shor) a druhý do globalistického Londýna (Cavcaliuc). To je asi jako kdyby oficiální „opozici“ v ČR představoval izraelský rabín Bohbot (Trikolora) a Matěj Stropnický (ČSSD/Zelení).

Zahraniční protektoři a jejich domácí 5. kolona se právem obávají, že by lidové bouře mohly vynést do popředí skutečné vlastenecké vůdce, kteří by mohli nastolit změnu režimu. Nic neděsí globální parazity víc než podobný scénář.

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *