Členové německé opoziční AfD jsou vylučováni z odborů. Totalitní manýry liberálně demokratického režimu připomínají nacismus

Sdílet

Odborová organizace Verdi (zaměstnanci ve službách) vyloučila v Durynsku jednoho ze svých členů, protože je současně členem politické strany AfD. AfD je vlastenecká strana, která se zasazuje za práva bílého německého obyvatelstva, ostře kritizuje masovou imigraci do Německa a staví se proti válce s Ruskem. Nejedná se bohužel o ojedinělý případ, kdy jsou členové AfD šikanováni v zaměstnání, odborech, sportovních klubech atd. Že je to protiústavní? Na to si v liberálně demokratické totalitě už dávno nikdo nehraje, vždyť i „nezávislá“ justice je oporou režimu.

Jelikož odbory jsou v celé západní Evropě (včetně ČR) ovládány establishmentem, tak vedení odborů proti politické opozici vystupuje i ve vlastních řadách. Možná to někomu připomíná bývalé ROH, to také bylo převodovou pákou KSČ a opoziční názory se tam netrpěly. Není divu, že odboráři hlasují nohama. Z původních 2,8 mil členů v roce 2001 měla odborová organizace Verdi necelých 1,9 mil členů!


Sdílet

One Reply to “Členové německé opoziční AfD jsou vylučováni z odborů. Totalitní manýry liberálně demokratického režimu připomínají nacismus”

  1. zbytecne iluze, v NATO koncentraku neexistuje jedina strana ktera by zastupovala zajmy populace, zadne volby nemohou neco zmenit. Vzdy kdyz vznikne nova partaj je okamzite infiltrovana obrezanou mafii, i v AfD se pomerne brzo ustavil interni klub pejzate mafie, bud stranu ovladnou nebo ji zevnitr rozlozi, to je zabehla praxe ktera funguje v celem Eurosojuzu i v guberniich pod taktovkou NATO. Zdanliva opozice vykrikuje hesla ktera volic preferuje tak dlouho az se dostane ke kormidlu, pak okamzite prejde k dosavadni zlocinne politice. Kosher Nostra zdechne teprve nasledkem nevyhnutelneho monetarniho krachu ktery sama zavinila, dokud ma moznost legalniho padelani obeziva nemuze to politicky prohrat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *