Budou se v celém Berlíně opakovat i volby do spolkového sněmu? Volební fraška v liberální demokracii. Rozhoduje volby opravdu volič?

Sdílet

Loňské volby v Berlíně do zemského parlamentu proběhly tak skandálně, že místní ústavní soud nařídil jejich opakování pro „nesrovnalosti“ (rozuměj rozsáhlé volební podvody). Částečně nařídil i opakování voleb do spolkového sněmu (Bundestagu) ale pouze v 327 okrscích (psali jsme zde). Opoziční AfD nyní právem požaduje opakování spolkových voleb v celém Berlíně, stejně jak do zemských voleb.

Je nabíledni, že pokud se někde falšovaly volby do zemského parlamentu, tak se určitě falšovaly i volby do spolkového parlamentu. Podle poslanců AfD jde o důvěru voličů ve volební systém, která je volebními podvody narušena.

Volby v liberálních demokraciích začínají v posledních letech připomínat rovníkovou Afriku. Předem je díky masivním volebním podvodů rozhodnuto, kdo bude dosazen k moci. Prezidentské volby v USA, prezidentské volby v Rakousku, či spolkové a zemské volby v Německu ukazují, že volič o ničem u voleb nerozhoduje. Z voliče se stala stafáž volebních frašek.

Sovětský vůdce J. V. Stalin, kdysi o volbách v poválečných demokraciích(Francie, Itálie) prohlásil, že je nerozhoduje volič, ale ti, co počítají hlasy a dějiny mu bohužel dávají zapravdu.

Potřebujeme přijít s úplně novým společensko- politickým uspořádáním, kde bude moci opět v rukách Čechů a jen oni budou rozhodovat o své budoucnosti. Ke změně ale nemůže dojít u voleb, ta jsou rozhodnuty předem a Češi to musí vzít na vědomí a postavit se globální hydře v přímém boji.

P.S. redakce si na základě této skutečnosti dovoluje udělat prognózu, že české prezidentské volby „vyhraje“ tak blonďatá paní (Danuše Nerudová), kterou ještě před rokem nikdo neznal. Vyhraje i v případě, že by jí nikdo nevolil. Podobně musel „zvítězit“ i taiwanský senátor Vystrčil z ODS a další kádry liberálně demokratických sil.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *