Loňské berlínské zemské a spolkové volby se musí opakovat pro podvody a nesrovnalosti, nařídil německý ústavní soud. Volby v liberálních demokraciích se začínají podobat fraškám a la rovníková Afrika

Sdílet

Německý ústavní soud nařídil, že loňské zemské volby do berlínského zemského sněmu se musí opakovat a loňské volby prohlásil za neplané! Důvodem jsou rozsáhlé volební podvody zorganizované místní liberálně demokratickou nomenklaturou. Chybějící volební lístky, padělky volebních lístků, pozdě otevřené volební místnosti a mnoho dalších „nesrovnalostí“ to byla realita liberálně demokratických voleb loni v německém hlavním městě Berlíně.

Volby se budou opakovat v únoru 2023, ve stejné době se bude opakovat i část voleb do spolkového sněmu, které rovněž ústavní soud z důvodu volebních podvodů zrušil.

Nastává tak bizardní situace, de iure i de facto tedy jsou již více než rok u moci lidé, kteří se k postům dostali na základě neplatných voleb. Jaké to bude mít právní konsekvence? Jsou jejich rozhodnutí platná? Brali mzdu a různé prebendy oprávněně? Bude někdo za volební podvody potrestán?

Je to další z mnoha volebních podvodů ve státech, kde zuří liberálně demokratický režim. USA, Rakousko, Německo, Francie, ale i ČR probíhají v posledních letech volby, které svojí fraškovitostí připomínají volby někde v rovníkové Africe.

Liberální demokracie se přesunula k otevřené totalitě (korona hysterie a protiprávní teror to jen potvrdily), ale zatím ještě nemůže volby formálně zrušit: Současně jejich protagonisté ví, že volby jsou předem rozhodnutá fraška a tak jejich provádějí věnují odpovídající pozornost.

Co z toho plyne pro normální občany? U voleb se liberálně demokratický režim odstranit nedá! Musí hledat jiné cesty!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *